Peruničić: Zvezda je zdrav i stabilan klub!

Trener Crvene zvezde Nenad Peruničić rekao je da se klub ne suočava ni sa kakvim problemima uoči početka nove sezone u Superligi.

Ostali sportovi 20.09.2015 | 18:00
Peruničić: Zvezda je zdrav i stabilan klub!

Čovek koga su za vreme igračke karijere prozvali 'Terminator' ističe i da su se crveno-beli u poslednje dve godine maksimalno stabilizovali.

"Neistinite su vesti koje se pojavljuju u vezi sa Crvenom zvezdom. Šokiran sam navodima da imamo problema s licenciranjem igrača za novu sezonu i da Uprava ne ispunjava obaveze prema bivšim igračima. Zvezda je postala zdrav klub, jedan od tri najzdravija u Srbiji i ne sviđa mi se što nas stavljaju u isti koš s drugima", rekao je Peruničić.

"Imamo skroman, ali siguran budžet. Nije istina da je nikad gore, kako bi neki voleli da bude, a kako je bilo pre. Jako je ružno na taj način pisati o Zvezdi u ovom trenutku", dodao je on.

Pojedini mediji su danas objavili da Crvena zvezda, Partizan i niški Železničar nisu ispunili uslove za licenciranje i da do daljnjeg neće moći da se takmiče u Superligi.

"Samo je Zvezdi, izgleda, bilo u redu oduzimati bodove"

"Rukomet jeste u problemu u Srbiji, ali to nije za sadašnju priču. Informacije koje su se pojavile vezano za nas nisu proverene, već su samo napisane da bi bile napisane. Mi nikoga ne diramo, ne zanimaju nas drugi. Uvek gledamo sebe. Kada je Zvezda bila u problemu, nikoga nije zanimalo, samo su se pisale kazne i oduzimali bodovi... Sada se to više ne radi, jer je samo Zvezdi očigledno bilo u redu oduzimati bodove", rekao je šef stručnog štaba Zvezde.

Peruničić je rekao da klub izmiruje obaveze prema bivšim igračima koji su tužili klub.

"Neki igrači su ranije ovde igrali iz interesa, ne iz ljubavi. Više od 30 igrača nas je tužilo i ne kažem da nije trebalo to da urade, ali ne treba da pričaju o ljubavi. To je bio interes. Blizu smo završetka isplata starih zarada", kazao je on.

Peruničić je rekao da su ambicije kluba u novoj sezoni Superlige veće nego prethodnih sezona. ;

"Hoćemo da napravimo korak više... Da uđemo u plej-of. Samo da nas zaobiđu povrede našeg mladog tima i biće sve u redu. Očekujemo boljitak. Duga je sezona i mogu da kažem da ćemo se boriti", zaključio je on.

Crvena zvezda će u nedelju od 17.30 ugostiti Radnički u utakmici prvog kola Superlige Srbije.

Komentari / 0

Ostavite komentar