СДС против повећања акцизе на гориво

Предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић потврдио је данас да та странка неће подржати закон о акцизама на повећање цијене горива.

Босна и Херцеговина 19.09.2015 | 16:37
СДС против повећања акцизе на гориво

Након сједнице Главног одбора (ГО) СДС-а, Миличевић је на прес-конференцији у Бањалуци рекао да ће средства по том основу "послужити Влади Републике Српске само за крпљењу рупа у буџету".

"Што се тиче акциза на цигарете и алкохол, СДС ће преко својих представника у Народној скупштини Српске захтијевати да се та средства морају трошити циљано за Фонд здрвственог осигурања и за здравство, а не у било које друге сврхе, поготове не за крпљење рупа у буџету", додао је Миличевић.

Једна од одлука ГО СДС јесте и да "влада Жељке Цвијановић нема адекватан легитимитет јер је настала на политичкој корупцији те да се све њене одлуке доводе у питање".

ГО СДС још једном истиче да министри у Савјету министара из те странке, Драган Мектић и Мирко Шаровић, "на најбољи начин раде свој посао и заступају интересе Републике Српске и о томе имају најбоље оцјене у свом раду".

"Такође, ГО СДС стоји иза свих својих представника у органима БиХ, као и у Народној скупштини Републике Српске. Све нападе које СНСД циљано упућује према њима одбацујемо са гнушањем и сматрамо да је то још један вид политичког насиља које користи СНСД", навео је Миличевић.

 

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Влада

19.09.2015 14:48

Неце вас нико ни питати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

19.09.2015 19:09

РЕ Влада.:Хоће,хоће-доста је и твојих црвених лопова 10 година!само напред докторе

Name

За днк

20.09.2015 00:47

Ови твоји лопови су били у власти па ниста добро ни вредно помена нема!Уосталом да су ваљали потрајали би дузе... а ови црвени су посебма врста лопова тј лопови за медаљу ... тако док нам не додје неко млад паметан а да није ''ницији син родјак итд. '' е до тад нам и неце бити боље. Јер код нас је традиција код властеле да сваки следеци водја мора бити неко из миљеа из ког је долазио претходни... лопов лопов па опет лопов итд. Зацарани круг... а народ се увек куповао ситним новцем прицама и сареним лазама,тако це и у будуце бити

Name

Браво

19.09.2015 15:05

Тако је Миличевићу. Поздрав за најбољег начелника у новијој историји Теслића. Будући председник

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК гр

19.09.2015 15:28

СНСД запамтите добро овог ЦОВЈЕКА, његово појављивање у медијима је почетак вашег краја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.09.2015 19:20

Тако си и за Босића писао.

Name

МК гр

19.09.2015 20:57

Не, тако сам писао за Јеремића кад га је Демократска странка избацила.

Name

сдс

19.09.2015 15:41

Само заједно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само храбро

19.09.2015 15:55

Ово је један од ријетких људи на нашој јадној политичкој сцени који би могао нешто да уради, да покрене ствари са мртве тачке. Имао је велику жељу да од Теслића направи нормалну општину, али Цвијановићка и Богданић су све урадили само да га блокирају. Народ то види и следећи избори ће показати ко је гдје. Докторе, само докторски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лова

19.09.2015 16:03

Нема ни великог а ни малог кредита од Русије, а обецали су нам. Навикли смо на кредите па је код нас лоша вијест ако не добијемо кредит или добра ако добијемо. Пошто нема кредита, требају нам други извори финансирања, иду избори како ћемо купити изборе. Дајте лову од акциза да крпимо будзет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рибар

19.09.2015 16:49

Не подржавамо акцизе кажу у СДС-у. Пустите политиканство, не подржавамо ни ми у ЗОРИ-зелени, па шта, као да ће нас питати шта мислимо? Јалово је то људи, јалово и оно око протеста омладине,јалово, опростите али можда због овог подје*авања нешто у вама проради. П.С Реците бар оном вашем омладинцу да не носи лила кравату на конференцији за штампу, нисте ви чланови тзв. "прашталовог покрета", без обзира што сте за еуроинтеграције". Иначе драго ми је да није истина за продорну Пандуревићку, Бога ми, има у њој нешто, као да је из ЗОРЕ, чврст став, добар говорник, РЕСПЕКТ. Онаквих као она Српска треба најмање 300 комада, ја ћу је требовати у владу,наравно ако икад будем дошао у прилику да урадимо прву праву и поштену послератну обнову. Опростите на игри ријечи, мало шале, брате сви сте у позицији и опозицији превише затегнути, озбиљни,кад је најтеже мало млати, боље је него кад млатите стално, а мислите, да мислите,као данас Црнадак што је млатио на конференцији о Дејтону,плитком удворничком причом о окретању економији, зар не? Поздрав Никола Лазаревић

Name

Србин

19.09.2015 16:53

Ово ако урадите и забраните акцизе имате мој глас на следецим изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

19.09.2015 17:18

Поздрав за Господина Миличевића,из Приједора некада финог града данас прћије Марка Павића. У Приедору само живи Павић и мућак,ови други ко да не живе или су полу живи сва младост је отишла остали само они што немају гдје,присиљени да трпе Павићев терор,напомињем Павић никада није побиједио у ,Приједору ,све је гласове покро,ако се нешто не подузме хитно у Приједору СДС КАО НИ ДРУГЕ СТРАНКЕ НЕМАЈУ ШТА ТРАЖИТИ У МРТВОМ ГРАДУ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.09.2015 19:24

Ајд не лупај славе ти.... Или ти дедо није рекао коју је славио његов дедо...знамо ми да би ти Мурсела за градоначелника али не може брате. Што сте хтјели независну? Да је остала Југославија не би било ни ДНС-а ни Павића.

Name

Теслицан

19.09.2015 19:31

Ја бих пито овог господина зашто он није био са својим СДС-ом против повецања пореза на некретнине у Теслићу ако он жели да овом народу буде мало лаксе. А ја ћу вам реци и зашто зато сто је свакој влади било где да влада потребна пуна каса а народе ко вас Ј..е на вас мислимо само док смо опозиција и док се не дочепамо власти а после дери где год можеш. Зато народе ако нас наши политичари сматрају за овце не дозволимо да нас бар сви сисају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упуцен

19.09.2015 20:33

Одлуку о висини пореза је донијела влада ,а локалне скупстине немају ниста са тим.Али оцито овај из Теслица цовјек то не зна! Господине то је васа теслицанка госпоја Цвијановиц одрезала!!

Name

за Теслицана

19.09.2015 21:04

Ти си осисан на нулу, а ускоро це и онај твој.

Name

коЛектор

19.09.2015 20:26

Убисе се сви са јефтиним маркетингом. Исти тај СДС је у Добоју одобрио повецање цијене воде, гријања и одвоза смеца за 15 процената! Бисери су повецање правдали НАЈАВЉЕНИМ поскупљењем цијене струје!

ОДГОВОРИТЕ