SDS protiv povećanja akcize na gorivo

Predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević potvrdio je danas da ta stranka neće podržati zakon o akcizama na povećanje cijene goriva.

Bosna i Hercegovina 19.09.2015 | 16:37
SDS protiv povećanja akcize na gorivo

Nakon sjednice Glavnog odbora (GO) SDS-a, Miličević je na pres-konferenciji u Banjaluci rekao da će sredstva po tom osnovu "poslužiti Vladi Republike Srpske samo za krpljenju rupa u budžetu".

"Što se tiče akciza na cigarete i alkohol, SDS će preko svojih predstavnika u Narodnoj skupštini Srpske zahtijevati da se ta sredstva moraju trošiti ciljano za Fond zdrvstvenog osiguranja i za zdravstvo, a ne u bilo koje druge svrhe, pogotove ne za krpljenje rupa u budžetu", dodao je Miličević.

Jedna od odluka GO SDS jeste i da "vlada Željke Cvijanović nema adekvatan legitimitet jer je nastala na političkoj korupciji te da se sve njene odluke dovode u pitanje".

GO SDS još jednom ističe da ministri u Savjetu ministara iz te stranke, Dragan Mektić i Mirko Šarović, "na najbolji način rade svoj posao i zastupaju interese Republike Srpske i o tome imaju najbolje ocjene u svom radu".

"Takođe, GO SDS stoji iza svih svojih predstavnika u organima BiH, kao i u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Sve napade koje SNSD ciljano upućuje prema njima odbacujemo sa gnušanjem i smatramo da je to još jedan vid političkog nasilja koje koristi SNSD", naveo je Miličević.

 

Komentari / 18

Ostavite komentar
Name

Vlada

19.09.2015 14:48

Nece vas niko ni pitati!

ODGOVORITE
Name

dnk

19.09.2015 19:09

RE Vlada.:Hoće,hoće-dosta je i tvojih crvenih lopova 10 godina!samo napred doktore

Name

Za dnk

20.09.2015 00:47

Ovi tvoji lopovi su bili u vlasti pa nista dobro ni vredno pomena nema!Uostalom da su valjali potrajali bi duze... a ovi crveni su posebma vrsta lopova tj lopovi za medalju ... tako dok nam ne dodje neko mlad pametan a da nije ''niciji sin rodjak itd. '' e do tad nam i nece biti bolje. Jer kod nas je tradicija kod vlastele da svaki sledeci vodja mora biti neko iz miljea iz kog je dolazio prethodni... lopov lopov pa opet lopov itd. Zacarani krug... a narod se uvek kupovao sitnim novcem pricama i sarenim lazama,tako ce i u buduce biti

Name

Bravo

19.09.2015 15:05

Tako je Miličeviću. Pozdrav za najboljeg načelnika u novijoj istoriji Teslića. Budući predsednik

ODGOVORITE
Name

MK gr

19.09.2015 15:28

SNSD zapamtite dobro ovog COVJEKA, njegovo pojavljivanje u medijima je početak vašeg kraja!

ODGOVORITE
Name

Ре

19.09.2015 19:20

Tако си и за Босића писао.

Name

MK gr

19.09.2015 20:57

Ne, tako sam pisao za Jeremića kad ga je Demokratska stranka izbacila.

Name

sds

19.09.2015 15:41

Samo zajedno!

ODGOVORITE
Name

Samo hrabro

19.09.2015 15:55

Ovo je jedan od rijetkih ljudi na našoj jadnoj političkoj sceni koji bi mogao nešto da uradi, da pokrene stvari sa mrtve tačke. Imao je veliku želju da od Teslića napravi normalnu opštinu, ali Cvijanovićka i Bogdanić su sve uradili samo da ga blokiraju. Narod to vidi i sledeći izbori će pokazati ko je gdje. Doktore, samo doktorski.

ODGOVORITE
Name

lova

19.09.2015 16:03

Nema ni velikog a ni malog kredita od Rusije, a obecali su nam. Navikli smo na kredite pa je kod nas loša vijest ako ne dobijemo kredit ili dobra ako dobijemo. Pošto nema kredita, trebaju nam drugi izvori finansiranja, idu izbori kako ćemo kupiti izbore. Dajte lovu od akciza da krpimo budzet.

ODGOVORITE
Name

рибар

19.09.2015 16:49

Не подржавамо акцизе кажу у СДС-у. Пустите политиканство, не подржавамо ни ми у ЗОРИ-зелени, па шта, као да ће нас питати шта мислимо? Јалово је то људи, јалово и оно око протеста омладине,јалово, опростите али можда због овог подје*авања нешто у вама проради. П.С Реците бар оном вашем омладинцу да не носи лила кравату на конференцији за штампу, нисте ви чланови тзв. "прашталовог покрета", без обзира што сте за еуроинтеграције". Иначе драго ми је да није истина за продорну Пандуревићку, Бога ми, има у њој нешто, као да је из ЗОРЕ, чврст став, добар говорник, РЕСПЕКТ. Онаквих као она Српска треба најмање 300 комада, ја ћу је требовати у владу,наравно ако икад будем дошао у прилику да урадимо прву праву и поштену послератну обнову. Опростите на игри ријечи, мало шале, брате сви сте у позицији и опозицији превише затегнути, озбиљни,кад је најтеже мало млати, боље је него кад млатите стално, а мислите, да мислите,као данас Црнадак што је млатио на конференцији о Дејтону,плитком удворничком причом о окретању економији, зар не? Поздрав Никола Лазаревић

Name

Srbin

19.09.2015 16:53

Ovo ako uradite i zabranite akcize imate moj glas na sledecim izborima

ODGOVORITE
Name

PD

19.09.2015 17:18

Pozdrav za Gospodina Miličevića,iz Prijedora nekada finog grada danas prćije Marka Pavića. U Priedoru samo živi Pavić i mućak,ovi drugi ko da ne žive ili su polu živi sva mladost je otišla ostali samo oni što nemaju gdje,prisiljeni da trpe Pavićev teror,napominjem Pavić nikada nije pobijedio u ,Prijedoru ,sve je glasove pokro,ako se nešto ne poduzme hitno u Prijedoru SDS KAO NI DRUGE STRANKE NEMAJU ŠTA TRAŽITI U MRTVOM GRADU .

ODGOVORITE
Name

Ре

19.09.2015 19:24

Aјд не лупај славе ти.... Или ти дедо није рекао коју је славио његов дедо...знамо ми да би ти Мурсела за градоначелника али не може брате. Што сте хтјели независну? Да је остала Југославија не би било ни ДНС-а ни Павића.

Name

Teslican

19.09.2015 19:31

Ja bih pito ovog gospodina zašto on nije bio sa svojim SDS-om protiv povecanja poreza na nekretnine u Tesliću ako on želi da ovom narodu bude malo lakse. A ja ću vam reci i zašto zato sto je svakoj vladi bilo gde da vlada potrebna puna kasa a narode ko vas J..e na vas mislimo samo dok smo opozicija i dok se ne dočepamo vlasti a posle deri gde god možeš. Zato narode ako nas naši političari smatraju za ovce ne dozvolimo da nas bar svi sisaju.

ODGOVORITE
Name

upucen

19.09.2015 20:33

Odluku o visini poreza je donijela vlada ,a lokalne skupstine nemaju nista sa tim.Ali ocito ovaj iz Teslica covjek to ne zna! Gospodine to je vasa teslicanka gospoja Cvijanovic odrezala!!

Name

za Teslicana

19.09.2015 21:04

Ti si osisan na nulu, a uskoro ce i onaj tvoj.

Name

koLektor

19.09.2015 20:26

Ubise se svi sa jeftinim marketingom. Isti taj SDS je u Doboju odobrio povecanje cijene vode, grijanja i odvoza smeca za 15 procenata! Biseri su povecanje pravdali NAJAVLJENIM poskupljenjem cijene struje!

ODGOVORITE