У Требињу и Невесињу плантаже марихуане

Полицијски службеници Центра јавне безбједности Требиње су, 14. септембра, у требињском насељу Десин Село, претрагом на неприступачном терену, пронашли 70 обраних стабљика индијске конопље.

Република Српска 15.09.2015 | 18:05
У Требињу и Невесињу плантаже марихуане

У наставку истраге полиција је лишила слободе Б.М., из Требиња те идентификовала још двије особе које се могу довести у везу с пронађеним стабљикама.

Такође, и полицијски службеници Полицијске станице Невесиње су јуче лишили слободе М.А., из Мостара, за које постоје основи сумње да је засадио 157 стабљика индијске конопље које су, 17. јула, пронађене на локалитету Цргово, у општини Невесиње.

Из Центра јавне безбједности Требиње је данас саопштено да ће М.А., уз изјвештај о почињеном кривичном дјелу „неовлаштена производња и промет опојних дрога“, бити предат Окружном тужилаштву Требиње.

Овај центар је од почетка године документовао седам извјештаја о почињеном кривичном дјелу из области злоупотребе опојних дрога против 19 особа и 44 прекршаја из ове области.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ја

15.09.2015 18:06

Само ви кидајте домацу производњу а пустите "кога вец" да нам продаје Албанску, ону "мало" радиоактивну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

15.09.2015 21:25

Толико је Додик подигао цијену духана...тако да је ово уред и јефтиније

Name

факин-г

15.09.2015 19:53

Па то мало вутре дође да зачепи несташицу.Народ ионако у бехуту,не видим сврхе прохибицији.Неки мисле да су Елиот Нес,неки глуме Ала и Лакија,свеједно,роба иде ко алва.

ОДГОВОРИТЕ