U Trebinju i Nevesinju plantaže marihuane

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su, 14. septembra, u trebinjskom naselju Desin Selo, pretragom na nepristupačnom terenu, pronašli 70 obranih stabljika indijske konoplje.

Republika Srpska 15.09.2015 | 18:05
U Trebinju i Nevesinju plantaže marihuane

U nastavku istrage policija je lišila slobode B.M., iz Trebinja te identifikovala još dvije osobe koje se mogu dovesti u vezu s pronađenim stabljikama.

Takođe, i policijski službenici Policijske stanice Nevesinje su juče lišili slobode M.A., iz Mostara, za koje postoje osnovi sumnje da je zasadio 157 stabljika indijske konoplje koje su, 17. jula, pronađene na lokalitetu Crgovo, u opštini Nevesinje.

Iz Centra javne bezbjednosti Trebinje je danas saopšteno da će M.A., uz izjveštaj o počinjenom krivičnom djelu „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, biti predat Okružnom tužilaštvu Trebinje.

Ovaj centar je od početka godine dokumentovao sedam izvještaja o počinjenom krivičnom djelu iz oblasti zloupotrebe opojnih droga protiv 19 osoba i 44 prekršaja iz ove oblasti.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ja

15.09.2015 18:06

Samo vi kidajte domacu proizvodnju a pustite "koga vec" da nam prodaje Albansku, onu "malo" radioaktivnu!

ODGOVORITE
Name

xxx

15.09.2015 21:25

Toliko je Dodik podigao cijenu duhana...tako da je ovo ured i jeftinije

Name

fakin-g

15.09.2015 19:53

Pa to malo vutre dođe da začepi nestašicu.Narod ionako u behutu,ne vidim svrhe prohibiciji.Neki misle da su Eliot Nes,neki glume Ala i Lakija,svejedno,roba ide ko alva.

ODGOVORITE