Звезда испуњава захтјеве навијача!

УО расписује само председничке изборе! Општих избора неће бити, а сам врх навијача изнео је пред председника Светозара Мијаиловића листу жеља...

Фудбал 16.09.2015 | 12:40
Звезда испуњава захтјеве навијача!

Фудбалски клуб Црвена звезда у уторак ће расписати нове изборе, али ће уместо општих, клуб ићи само на председничке изборе, услед таквог захтева навијача.

Према сазнањима Вечерњих новости, навијачи Црвене звезде обавили су разговор са актуелним председником Светозаром Мијаиловићем и пред њега изнели списак жеља. Пре свега, да се распишу само председнички избори, не општи, да право гласа имају само чланови који су чланарину платили до 6. септембра и да се избори одрже за равно месец дана (15. октобра). Додуше, Спортски Журнал наглашава да ће избори бити одржани у децембру, по завршетку јесењег дела сезоне. Али све ће дефинитивно бити познато у среду.

Иако ће Управни одбор клуба из Љутице Богдана заседати у 18 часова, Новости пишу да ће бити прихваћени сви захтеви који су стављени пред првог човека црвено-белих, без обзира на то што су „неки нелогични и Статутом необавезујући“, наводи се у тексту.

У среду би требало да буде познато који ће кандидати ући у председничку трку, а један сигурни кандидат јесте садашњи председник кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић, који има огромну подршку навијача.

Као противкандидати и даље се помињу доскорашњи потпредседник Ивица Тончев, упркос најавама да је одустао, док ће испред генералног спонзора Гаспрома изаћи председник Спортског друштва Петар Шкундрић.

Коментари / 0

Оставите коментар