Zvezda ispunjava zahtjeve navijača!

UO raspisuje samo predsedničke izbore! Opštih izbora neće biti, a sam vrh navijača izneo je pred predsednika Svetozara Mijailovića listu želja...

Fudbal 16.09.2015 | 12:40
Zvezda ispunjava zahtjeve navijača!

Fudbalski klub Crvena zvezda u utorak će raspisati nove izbore, ali će umesto opštih, klub ići samo na predsedničke izbore, usled takvog zahteva navijača.

Prema saznanjima Večernjih novosti, navijači Crvene zvezde obavili su razgovor sa aktuelnim predsednikom Svetozarom Mijailovićem i pred njega izneli spisak želja. Pre svega, da se raspišu samo predsednički izbori, ne opšti, da pravo glasa imaju samo članovi koji su članarinu platili do 6. septembra i da se izbori održe za ravno mesec dana (15. oktobra). Doduše, Sportski Žurnal naglašava da će izbori biti održani u decembru, po završetku jesenjeg dela sezone. Ali sve će definitivno biti poznato u sredu.

Iako će Upravni odbor kluba iz Ljutice Bogdana zasedati u 18 časova, Novosti pišu da će biti prihvaćeni svi zahtevi koji su stavljeni pred prvog čoveka crveno-belih, bez obzira na to što su „neki nelogični i Statutom neobavezujući“, navodi se u tekstu.

U sredu bi trebalo da bude poznato koji će kandidati ući u predsedničku trku, a jedan sigurni kandidat jeste sadašnji predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, koji ima ogromnu podršku navijača.

Kao protivkandidati i dalje se pominju doskorašnji potpredsednik Ivica Tončev, uprkos najavama da je odustao, dok će ispred generalnog sponzora Gasproma izaći predsednik Sportskog društva Petar Škundrić.

Komentari / 0

Ostavite komentar