Анализа: Дувају неки нови вјетрови у Серији А...!

Интер последњи пут овако стартовао 2002. године, Јуве од 1962. није био толико лош! Стара дама је упала у паклен ритам утакмица, после гостовања Манчестер Ситију на старту Лиге шампиона, наредне недеље следи и неугодно гостовање у Ђенови.

Фудбал 16.09.2015 | 12:00
Анализа: Дувају неки нови вјетрови у Серији А...!

Неки потуно нови ветрови ове сезоне дувају у италијанској Серији А. Данас сте у прегледу италијанске штампе могли да прочитате да је Интер после пуних пет година на челу Серије А, а ми на то додајемо да Неразури овакав почетак сезоне нису имали још од сезоне 2002/2003, када су такође након три одиграна кола имали стопостотних девет бодова.

Изабраници Роберта Манчинија у недељу увече савладали су и Милан у градсом дербију и сасвим заслужено се осамосталили на лидерској позицији Серије А.

Потпуни контраст је четвороструки узастопни шампион Јувентус, који лошији старт у Серији А није имао још од 1962. године.

Јувентус на старту сезоне никако да дође до свог ритма. Екипу Максимилијана Алегрија очигледно су жестоко погодили одласци можда и најбољих играча Андрее Пирла, Карлоса Тевеза и Артура Видала, а појачања која су стигла овог лета још увек нису успела да надоместе тај недостатак.

Што се тиче Интера, Мачинијеви пулени ове сезоне немају обавеза у еврокуповима, па ће комплетну недељу подредити гостовању Кјеву на Бентегодију наредне недеље, где ће покушати да наставе сјајну серију с почетка сезоне. Управо су Летећи магарци прошлог викенда откинули два бода Јувентусу у Торину.

Коментари / 0

Оставите коментар