Analiza: Duvaju neki novi vjetrovi u Seriji A...!

Inter poslednji put ovako startovao 2002. godine, Juve od 1962. nije bio toliko loš! Stara dama je upala u paklen ritam utakmica, posle gostovanja Mančester Sitiju na startu Lige šampiona, naredne nedelje sledi i neugodno gostovanje u Đenovi.

Fudbal 16.09.2015 | 12:00
Analiza: Duvaju neki novi vjetrovi u Seriji A...!

Neki potuno novi vetrovi ove sezone duvaju u italijanskoj Seriji A. Danas ste u pregledu italijanske štampe mogli da pročitate da je Inter posle punih pet godina na čelu Serije A, a mi na to dodajemo da Nerazuri ovakav početak sezone nisu imali još od sezone 2002/2003, kada su takođe nakon tri odigrana kola imali stopostotnih devet bodova.

Izabranici Roberta Mančinija u nedelju uveče savladali su i Milan u gradsom derbiju i sasvim zasluženo se osamostalili na liderskoj poziciji Serije A.

Potpuni kontrast je četvorostruki uzastopni šampion Juventus, koji lošiji start u Seriji A nije imao još od 1962. godine.

Juventus na startu sezone nikako da dođe do svog ritma. Ekipu Maksimilijana Alegrija očigledno su žestoko pogodili odlasci možda i najboljih igrača Andree Pirla, Karlosa Teveza i Artura Vidala, a pojačanja koja su stigla ovog leta još uvek nisu uspela da nadomeste taj nedostatak.

Što se tiče Intera, Mačinijevi puleni ove sezone nemaju obaveza u evrokupovima, pa će kompletnu nedelju podrediti gostovanju Kjevu na Bentegodiju naredne nedelje, gde će pokušati da nastave sjajnu seriju s početka sezone. Upravo su Leteći magarci prošlog vikenda otkinuli dva boda Juventusu u Torinu.

Komentari / 0

Ostavite komentar