Хрвати: Треба нам онај луди српски тренер "Лимени"!

Шаљиви коментар "Јутарњег листа" на дебакл Хрватске на Еуробаскету: "Онај луди тренер 'Лимени' из Србије - такав нам треба!". Лимени бољи од "Дрвеног".

Кошарка 16.09.2015 | 11:40
Хрвати: Треба нам онај луди српски тренер "Лимени"!

Хрватска спортска јавност и даље не може да преболи, а још мање да заборави и опрости кошаркашима на очајном издању на Еуробаскету, поготово због дебакла од Чешке у осмини финала.

У мору коментара и осуда, издваја се запажање новинара загребачког "Јутарњег листа" Дражена Крушеља, који је у шали (или у збиљи!) приметио да је хрватској кошаркашкој селекцији потребан тренер какав је чувени "Лимени" из Србије.

"Сећате ли се врсног педагога 'Лименог'? Yоутубе сензација из Србије једина може спасити хрватске кошаркаше", пише овај новинар и наставља:

"Ово би евентуално могао извући педагог калибра Лименог, али наш Дрвени (мисли на Велимира Перасовића, прим. аут.) нема никакве шансе, пролетело ми је мислима док сам у недељу гледао како нам се крепани кошаркашки понос тресе на минус тридесет против Чешке. Ако вам је случајно промакао, Лименог, аматерског фудбалског тренера из неке српске провинције, још можете да пронађете на YоуТубе како дивља за време утакмице, чупа косу, пење се на кућицу и 90 минута непоколебљиво и бесомучно, попут последњег кочијаша, псује женске чланове фамилије властитим играчима тако да се те сироте мајке и сестре на крају меча осећају као сексуалне робиње. Дрвеног ћете, пак, убудуће виђати на клупи Басконије јер је завршио посао са хрватском репрезентацијом".

Новинар "Јутарњег листа" додаје да се од Перасовића очекивало много више:

"Од тренера са међународном репутацијом, какву Велимир Перасовић недвосмислено ужива, очекивали смо да у кризним тренуцима психолошком инфузијом врати национални тим у живот, да потезом зналца не допусти отклизавање у провалију већ пре полувремена, али уместо тога човек је као и против Грузије дигао руке на предају, стопио се с клупом и претворио у комад намештаја, укочио попут воштане фигуре".

Уз ове коментаре, постављен је и видео компилација понашања "Лименог"...

Коментари / 0

Оставите коментар