Hrvati: Treba nam onaj ludi srpski trener "Limeni"!

Šaljivi komentar "Jutarnjeg lista" na debakl Hrvatske na Eurobasketu: "Onaj ludi trener 'Limeni' iz Srbije - takav nam treba!". Limeni bolji od "Drvenog".

Košarka 16.09.2015 | 11:40
Hrvati: Treba nam onaj ludi srpski trener "Limeni"!

Hrvatska sportska javnost i dalje ne može da preboli, a još manje da zaboravi i oprosti košarkašima na očajnom izdanju na Eurobasketu, pogotovo zbog debakla od Češke u osmini finala.

U moru komentara i osuda, izdvaja se zapažanje novinara zagrebačkog "Jutarnjeg lista" Dražena Krušelja, koji je u šali (ili u zbilji!) primetio da je hrvatskoj košarkaškoj selekciji potreban trener kakav je čuveni "Limeni" iz Srbije.

"Sećate li se vrsnog pedagoga 'Limenog'? Youtube senzacija iz Srbije jedina može spasiti hrvatske košarkaše", piše ovaj novinar i nastavlja:

"Ovo bi eventualno mogao izvući pedagog kalibra Limenog, ali naš Drveni (misli na Velimira Perasovića, prim. aut.) nema nikakve šanse, proletelo mi je mislima dok sam u nedelju gledao kako nam se krepani košarkaški ponos trese na minus trideset protiv Češke. Ako vam je slučajno promakao, Limenog, amaterskog fudbalskog trenera iz neke srpske provincije, još možete da pronađete na YouTube kako divlja za vreme utakmice, čupa kosu, penje se na kućicu i 90 minuta nepokolebljivo i besomučno, poput poslednjeg kočijaša, psuje ženske članove familije vlastitim igračima tako da se te sirote majke i sestre na kraju meča osećaju kao seksualne robinje. Drvenog ćete, pak, ubuduće viđati na klupi Baskonije jer je završio posao sa hrvatskom reprezentacijom".

Novinar "Jutarnjeg lista" dodaje da se od Perasovića očekivalo mnogo više:

"Od trenera sa međunarodnom reputacijom, kakvu Velimir Perasović nedvosmisleno uživa, očekivali smo da u kriznim trenucima psihološkom infuzijom vrati nacionalni tim u život, da potezom znalca ne dopusti otklizavanje u provaliju već pre poluvremena, ali umesto toga čovek je kao i protiv Gruzije digao ruke na predaju, stopio se s klupom i pretvorio u komad nameštaja, ukočio poput voštane figure".

Uz ove komentare, postavljen je i video kompilacija ponašanja "Limenog"...

Komentari / 0

Ostavite komentar