Розберг: Немам шта да изгубим, заостајем 53 бода!

Возач Мерцедеса Нико Розберг изјавио је да ће се жестоко борити у предстојећој трци Формуле 1 за Велику награду Сингапура пошто нема шта да изгуби.

Остали спортови 16.09.2015 | 09:00
Розберг: Немам шта да изгубим, заостајем 53 бода!

Немац разлог за тако нешто виду у поретку у генералном пласману, пошто заостаје 53 бода за клупским колегом Луисом Хамилтоном.

Розберг није завршио прошлу трку у Монци за Велику награду Италије због квара на мотору, два круга пре краја. Актуелни шампион Хамилтон победио је у Монци и увећао предност над Розбергом на 53 бода.

"Трка у Монци није завршена по плану. Разочаравајуће је јер сам у завршници пропустио прилику да остварим добар резулат. Али у последњих седам трка улазим мотивисан и мишљења да немам шта да изгубим. Максимално ћу нападати и нећу се одрећи борбе, никако", рекао је Розберг, пренео је Скај Спортс.

Хамилтон је рекао да је викенд у Монци био један од најбољих у његовој каријери, али и да му је жао што је Розберг морао да одустане. То је било прво одустајање Мерцедеса ове сезоне у шампионату.

"Сигуран сам да ће се опоравити од тога и радујем се новој борби у Сингапуру. Тамо сам победио два пута, оба пута са пол-позиције и то показује колико су важне квалификације. Неће бити лако остварити трећу победу, али добро возим и јурићу хет-трик", рекао је актуелни шампион Хамилтон.

Коментари / 0

Оставите коментар