Осуда освете према радницима Болнице

Одбор за здравство Градског одбора Српске демократске странке Бањалука најоштрије осуђује репресивне мјере које Министарство здравља Републике Српске и Управа болнице Источно Сарајево предузимају према радницима који су скупили храбрости да проговоре о лошем стању у тој здравственој установи.

Република Српска 12.09.2015 | 22:57
Осуда освете према радницима Болнице

Послушници режима СНСД-а, умјесто да раде на побољшању међуљудских односа, уважавању стручног мишљења љекара и интереса радника, одлучују се за прогон неистомишљеника, стварајући тако атмосферу сталне пресије и страха међу запосленима што ће додатно урушити ионако уништени здравствени систем Републике Српске.

Пружање правовремене медицинске услуге и стварање стабилне и одрживе здравствене политике подразумијева, између осталог и развијање здравог тимског рада и међусобно уважавање сарадника, а не вршење притиска на стручни кадар, чему у посљедње вријеме прибјегавају кадрови и послушници СНСД-а.

Информативна служба ГО СДС
Бањалука

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

сссс

12.09.2015 12:23

А јесу ли пацијенти криви за ситуацију па да они испастају како се персонал односи према пацијентима јадно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

12.09.2015 12:32

Пола радника ове болнице је и заслузило најострије казне јер су нељубазни и надобудни према пацијентим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НоНицк

14.09.2015 20:14

А ста цемо с оних пола који врло цасно обављају свој посао? У лосим условима врло предано раде свој посао и при том су "најгори" за "управу у сјенци" Знају људи из болнице ко су они који се труде свим силама да буду једини који се питају а при том о свему висе воде рацуна него о пацијенту и његовом добру. Смрди горе много али доци це и они на ред, ...само се бојим да не нестане болнице прије.

Name

СТЕВАН ВЈЕТРОВИТИ

12.09.2015 14:31

КАЖУ ДА ТАЈ В.Д. ДИРЕКТОР КОЈИ ШИКАНИРА РАДНИКЕ УМЈЕСТО ДИПЛОМЕ ИМА НЕКО СУМЊИВО УВЈЕРЕЊЕ ИЗ ВРЕМЕНА РАТА У БИХ, ДА ЈЕ НАВОДНО ЗАВРШИО МЕДИЦИНСКИ ФАКУТЕТ 1992. НЕГДЈЕ У СРБИЈИ ИЛИ НА КОСОВУ... ТРЕБА ТО СВЕ ПРОВЈЕРИТИ, ЈЕР ПРАВИ ДОКТОР МЕДИЦИНЕ НЕ БИ НИКАДА ПРИМЈЕЊИВАО РЕПРЕСИВНЕ МЈЕРЕ ПРЕМА СВОЈИМ КОЛЕГАМА... А ТО СВЕ МОЖДА ЛУКАВО КОРИСТИ И ОНАЈ МИНИСТАР БОГДАНИЦ, КОЈИ ГА СВЈЕСНО ГУРА У СУКОБ СА ДОКТОРСКИМ СИНДИКАТОМ, ЈЕР БОГДАНИЋ СЕ БОЈИ ДА СЕ СУКОБИ И СА ДОКТОРИМА ПОШТО ГА ОВИ ДОБРО ЗНАЈУ ДА ЈЕ ЧОВЈЕК СТУДИРАО МЕДИЦИНИ ДУЖЕ ОД 10 ГОДИНА И ДА ЈЕ ОН САМО БАЊСКО -ТУРИСТИЧКИ РАДНИК ОПШТИНЕ ТЕСЛИЋ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ста прицас дебилу

13.09.2015 00:42

Који си ти дебил, ти се сигурно боље разумијес у медицину од Богданица. Дај ми твоје име да знам кога да бирам у будуцности, тако квалификованог. Ста си ти оно студирао?