Osuda osvete prema radnicima Bolnice

Odbor za zdravstvo Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Banjaluka najoštrije osuđuje represivne mjere koje Ministarstvo zdravlja Republike Srpske i Uprava bolnice Istočno Sarajevo preduzimaju prema radnicima koji su skupili hrabrosti da progovore o lošem stanju u toj zdravstvenoj ustanovi.

Republika Srpska 12.09.2015 | 22:57
Osuda osvete prema radnicima Bolnice

Poslušnici režima SNSD-a, umjesto da rade na poboljšanju međuljudskih odnosa, uvažavanju stručnog mišljenja ljekara i interesa radnika, odlučuju se za progon neistomišljenika, stvarajući tako atmosferu stalne presije i straha među zaposlenima što će dodatno urušiti ionako uništeni zdravstveni sistem Republike Srpske.

Pružanje pravovremene medicinske usluge i stvaranje stabilne i održive zdravstvene politike podrazumijeva, između ostalog i razvijanje zdravog timskog rada i međusobno uvažavanje saradnika, a ne vršenje pritiska na stručni kadar, čemu u posljednje vrijeme pribjegavaju kadrovi i poslušnici SNSD-a.

Informativna služba GO SDS
Banjaluka

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ssss

12.09.2015 12:23

A jesu li pacijenti krivi za situaciju pa da oni ispastaju kako se personal odnosi prema pacijentima jadno i zalosno.

ODGOVORITE
Name

ja

12.09.2015 12:32

Pola radnika ove bolnice je i zasluzilo najostrije kazne jer su neljubazni i nadobudni prema pacijentim.

ODGOVORITE
Name

NoNick

14.09.2015 20:14

A sta cemo s onih pola koji vrlo casno obavljaju svoj posao? U losim uslovima vrlo predano rade svoj posao i pri tom su "najgori" za "upravu u sjenci" Znaju ljudi iz bolnice ko su oni koji se trude svim silama da budu jedini koji se pitaju a pri tom o svemu vise vode racuna nego o pacijentu i njegovom dobru. Smrdi gore mnogo ali doci ce i oni na red, ...samo se bojim da ne nestane bolnice prije.

Name

STEVAN VJETROVITI

12.09.2015 14:31

KAŽU DA TAJ V.D. DIREKTOR KOJI ŠIKANIRA RADNIKE UMJESTO DIPLOME IMA NEKO SUMNJIVO UVJERENJE IZ VREMENA RATA U BIH, DA JE NAVODNO ZAVRŠIO MEDICINSKI FAKUTET 1992. NEGDJE U SRBIJI ILI NA KOSOVU... TREBA TO SVE PROVJERITI, JER PRAVI DOKTOR MEDICINE NE BI NIKADA PRIMJENJIVAO REPRESIVNE MJERE PREMA SVOJIM KOLEGAMA... A TO SVE MOŽDA LUKAVO KORISTI I ONAJ MINISTAR BOGDANIC, KOJI GA SVJESNO GURA U SUKOB SA DOKTORSKIM SINDIKATOM, JER BOGDANIĆ SE BOJI DA SE SUKOBI I SA DOKTORIMA POŠTO GA OVI DOBRO ZNAJU DA JE ČOVJEK STUDIRAO MEDICINI DUŽE OD 10 GODINA I DA JE ON SAMO BANJSKO -TURISTIČKI RADNIK OPŠTINE TESLIĆ...

ODGOVORITE
Name

ma sta pricas debilu

13.09.2015 00:42

Koji si ti debil, ti se sigurno bolje razumijes u medicinu od Bogdanica. Daj mi tvoje ime da znam koga da biram u buducnosti, tako kvalifikovanog. Sta si ti ono studirao?