Серенина прес-конференција трајала 180 секунди!

Серена Вилијамс одржала је после пораза у полуфиналу УС опена једну од најкраћих конференција за новинаре која је трајала свега 180 секунди.

Тенис 12.09.2015 | 14:00
Серенина прес-конференција трајала 180 секунди!

Американка је поражена у полуфиналу од Роберте Винчи у три сета и тако је пропустила прилику да освоји сва четири Грен слема у једној години што је последњи пут успело Штефи Граф 1988. године.

Вилијамсова је након меча била веома непријатна према пртисутним новинарима, а није желела да одговори на питање колико је разочарана.

„Не желим да причам колико је ово велико разочарење за мене. Ако имате неко друго питање, одговорићу вам“, рекла је видно узнемирена Серена.

„Мислим да је она играла најбољи тенис у каријери. Има 33 године и опустила се у позним годинама. За њу је добро што наставља да игра и игра веома добро. Била је инспирисана. Мислим да је одиграла невероватно. Мислим да ја нисам одиграла уопште толико лоше, направила сам више неизнуђених грешака него што их иначе правим, али она је одиграла веома добро.“

Американка је истакла да није осећала притисак, иако је било очигледно да је нервоза током последња два сета била присутна у њеној игри.

„Рекла сам вам већ да не осећам притисак, никада га нисам осећала. Одиграла сам неколико нервозних удараца, можда само два, али то је нормално за мене. Већ сам освојила три Грен слема ове сезоне и четири у низу, то је прилично добро и позитивно“, додала је Вилијамсова.

Коментари / 0

Оставите коментар