Serenina pres-konferencija trajala 180 sekundi!

Serena Vilijams održala je posle poraza u polufinalu US opena jednu od najkraćih konferencija za novinare koja je trajala svega 180 sekundi.

Tenis 12.09.2015 | 14:00
Serenina pres-konferencija trajala 180 sekundi!

Amerikanka je poražena u polufinalu od Roberte Vinči u tri seta i tako je propustila priliku da osvoji sva četiri Gren slema u jednoj godini što je poslednji put uspelo Štefi Graf 1988. godine.

Vilijamsova je nakon meča bila veoma neprijatna prema prtisutnim novinarima, a nije želela da odgovori na pitanje koliko je razočarana.

„Ne želim da pričam koliko je ovo veliko razočarenje za mene. Ako imate neko drugo pitanje, odgovoriću vam“, rekla je vidno uznemirena Serena.

„Mislim da je ona igrala najbolji tenis u karijeri. Ima 33 godine i opustila se u poznim godinama. Za nju je dobro što nastavlja da igra i igra veoma dobro. Bila je inspirisana. Mislim da je odigrala neverovatno. Mislim da ja nisam odigrala uopšte toliko loše, napravila sam više neiznuđenih grešaka nego što ih inače pravim, ali ona je odigrala veoma dobro.“

Amerikanka je istakla da nije osećala pritisak, iako je bilo očigledno da je nervoza tokom poslednja dva seta bila prisutna u njenoj igri.

„Rekla sam vam već da ne osećam pritisak, nikada ga nisam osećala. Odigrala sam nekoliko nervoznih udaraca, možda samo dva, ali to je normalno za mene. Već sam osvojila tri Gren slema ove sezone i četiri u nizu, to je prilično dobro i pozitivno“, dodala je Vilijamsova.

Komentari / 0

Ostavite komentar