Ражнатовић: Вујошевић и Партизан се договорили

Трофејни тренер опростио је Партизану око 90.000 евра, колико су износиле све казне које је клуб плаћао до сада, због његових преступа.

Кошарка 12.09.2015 | 19:20
Ражнатовић: Вујошевић и Партизан се договорили

Кошаркашки клуб Партизан и најтрофејнији тренер у историји црно-белих Душко Вујошевић, уз посредство његовог менаџера Мишка Ражнатовића, постигли су договор о динамици исплате дуга, насталог током претходних година.

Ражнатовић је на Тwиттер профилу објавио да су две стране "регулисале сва спорна питања".

Портал "Моззарт спорт" нешто пре тога, објавио је да је Вујошевић одустао од наплате 90.000 евра, колико је Партизан за његовог мандата платио казни на рачун Евролиге, АБА лиге и Кошаркашке лиге Србије.

Такође, наводи се да ће Вујошевићу бити исплаћено 150.000 евра одмах, а осталих 350.000 у седам месечних рата.

Ове недеље, Скупштина КК Партизан изабрала је Николу Пековића за председника, а Мирослава Берића за потпредседника, после чега је формиран нови Управни одбор, а на састанку тог тела одлучено је да Вујошевићу не буде понуђен продужетак сарадње.

Нови тренер КК Партизан биће дугогодишњи капитен Петар Божић, који је претходне две сезоне провео у Вујошевићевом стручном штабу као асистент. Њему би требало да асистира још један ас црно-белих, Душан Кецман.

Коментари / 0

Оставите коментар