Ražnatović: Vujošević i Partizan se dogovorili

Trofejni trener oprostio je Partizanu oko 90.000 evra, koliko su iznosile sve kazne koje je klub plaćao do sada, zbog njegovih prestupa.

Košarka 12.09.2015 | 19:20
Ražnatović: Vujošević i Partizan se dogovorili

Košarkaški klub Partizan i najtrofejniji trener u istoriji crno-belih Duško Vujošević, uz posredstvo njegovog menadžera Miška Ražnatovića, postigli su dogovor o dinamici isplate duga, nastalog tokom prethodnih godina.

Ražnatović je na Twitter profilu objavio da su dve strane "regulisale sva sporna pitanja".

Portal "Mozzart sport" nešto pre toga, objavio je da je Vujošević odustao od naplate 90.000 evra, koliko je Partizan za njegovog mandata platio kazni na račun Evrolige, ABA lige i Košarkaške lige Srbije.

Takođe, navodi se da će Vujoševiću biti isplaćeno 150.000 evra odmah, a ostalih 350.000 u sedam mesečnih rata.

Ove nedelje, Skupština KK Partizan izabrala je Nikolu Pekovića za predsednika, a Miroslava Berića za potpredsednika, posle čega je formiran novi Upravni odbor, a na sastanku tog tela odlučeno je da Vujoševiću ne bude ponuđen produžetak saradnje.

Novi trener KK Partizan biće dugogodišnji kapiten Petar Božić, koji je prethodne dve sezone proveo u Vujoševićevom stručnom štabu kao asistent. Njemu bi trebalo da asistira još jedan as crno-belih, Dušan Kecman.

Komentari / 0

Ostavite komentar