Снимила секс између професорице и директора

Директор и професорка једне британске школе налазе се пред отказом након што је неименована ученица снимила звукове секса који су допирали иза затворених врата школске канцеларије.

Свијет 09.09.2015 | 17:29
Снимила секс између професорице и директора

Грејем Денијелс, 51-годишњи директор, и Бетани Томас, 37-годишња професорка хемије, у уторак су имали саслушање пред дисциплинским одбором. Уколико буду окривљени за "непримерено и непрофесионално понашање", биће то крај њихових каријера у просвети.

Цели инцидент је завршио у жижи интересовања јавности након што је снимак, на којој се чују уздаси и стењање, једна од ученица објавила на интернету. Звукови су долазили из канцеларије директора. Убрзо је школа добила притужбу на снимак те ју је прегледала школска инспекција.

И Грејем и Бетани су дали отказе након што се снимак појавио. Међутим, уколико буду окривљени, прети им избацивање из регистра наставника, што значи да више неће смети да раде у британском просветном систему. У школи је, иначе, било познато да је пар у некој врсти везе.

То је резултовало снимком њиховог сексуалног односа. Ученица је то поделила са другима. То је очито неприхватљиво понашање двоје професионалаца на територији школе током наставе - рекла је Луиз Прајс, запослена у тој школи и додала како је ученица чекала испред канцеларије да је покупе њени родитељи када се десила спорна ситуација.

Госпођа Томас је кренула ка Грејемовој канцеларији и видела девојчицу док је чекала родитеље и упитала је шта још ради у школи. Она је одговорила, а Бетани је ушла у канцеларију и убрзо су се чули звуци секса.

Девојчици је постало непријатно, па је након снимања звукова напустила школу и причекала родитеље испред зграде - прича Луиз Прајс.

Након што је снимак на свој Фејсбук профил поставио један од ученика, Данијелс је сазнао за њено постојање, те је од ученика затражио да је уклони. Идући дан га је позвао у своју канцеларију и видно шокиран га упитао да ли је урадио оно што је од њега тражио.

Луиз наводи како је морал учитеља пао након што је снимак изашао у јавност, а још неколико запоселних потврдило како је ухватило пар у страственом пољупцу.

Ситуација се толико распламсала да је ученицима у школи речено да занемаре снимак и фокусирају се на испите. Након што су почели да деле снимак по друштвеним мрежама, забрањено им је да причају о томе јер то "нарушава углед школе".

Дужност директора преузео је Данијелсов заменик Сајмон Дејвис, док се замена за Бетани још увек тражи. Она је тренутно посао пронашла у другој школи. Иначе, и Данијелс и Томасова су у браковима. Њихово саслушање трајаће три дана.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

...

09.09.2015 18:14

Директор се пење, професорица стење, уценица снима, све се клима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

09.09.2015 18:35

Одмах на суд и да донесе рјесење за поновно је*ење...

Name

xx

09.09.2015 18:52

То је посао. А колико је уценица стара?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе

10.09.2015 08:30

Код нас би ова што је снимила, зарадила кривичну пријаву. Као у афери папак.

ОДГОВОРИТЕ