Snimila seks između profesorice i direktora

Direktor i profesorka jedne britanske škole nalaze se pred otkazom nakon što je neimenovana učenica snimila zvukove seksa koji su dopirali iza zatvorenih vrata školske kancelarije.

Svijet 09.09.2015 | 17:29
Snimila seks između profesorice i direktora

Grejem Denijels, 51-godišnji direktor, i Betani Tomas, 37-godišnja profesorka hemije, u utorak su imali saslušanje pred disciplinskim odborom. Ukoliko budu okrivljeni za "neprimereno i neprofesionalno ponašanje", biće to kraj njihovih karijera u prosveti.

Celi incident je završio u žiži interesovanja javnosti nakon što je snimak, na kojoj se čuju uzdasi i stenjanje, jedna od učenica objavila na internetu. Zvukovi su dolazili iz kancelarije direktora. Ubrzo je škola dobila pritužbu na snimak te ju je pregledala školska inspekcija.

I Grejem i Betani su dali otkaze nakon što se snimak pojavio. Međutim, ukoliko budu okrivljeni, preti im izbacivanje iz registra nastavnika, što znači da više neće smeti da rade u britanskom prosvetnom sistemu. U školi je, inače, bilo poznato da je par u nekoj vrsti veze.

To je rezultovalo snimkom njihovog seksualnog odnosa. Učenica je to podelila sa drugima. To je očito neprihvatljivo ponašanje dvoje profesionalaca na teritoriji škole tokom nastave - rekla je Luiz Prajs, zaposlena u toj školi i dodala kako je učenica čekala ispred kancelarije da je pokupe njeni roditelji kada se desila sporna situacija.

Gospođa Tomas je krenula ka Grejemovoj kancelariji i videla devojčicu dok je čekala roditelje i upitala je šta još radi u školi. Ona je odgovorila, a Betani je ušla u kancelariju i ubrzo su se čuli zvuci seksa.

Devojčici je postalo neprijatno, pa je nakon snimanja zvukova napustila školu i pričekala roditelje ispred zgrade - priča Luiz Prajs.

Nakon što je snimak na svoj Fejsbuk profil postavio jedan od učenika, Danijels je saznao za njeno postojanje, te je od učenika zatražio da je ukloni. Idući dan ga je pozvao u svoju kancelariju i vidno šokiran ga upitao da li je uradio ono što je od njega tražio.

Luiz navodi kako je moral učitelja pao nakon što je snimak izašao u javnost, a još nekoliko zaposelnih potvrdilo kako je uhvatilo par u strastvenom poljupcu.

Situacija se toliko rasplamsala da je učenicima u školi rečeno da zanemare snimak i fokusiraju se na ispite. Nakon što su počeli da dele snimak po društvenim mrežama, zabranjeno im je da pričaju o tome jer to "narušava ugled škole".

Dužnost direktora preuzeo je Danijelsov zamenik Sajmon Dejvis, dok se zamena za Betani još uvek traži. Ona je trenutno posao pronašla u drugoj školi. Inače, i Danijels i Tomasova su u brakovima. Njihovo saslušanje trajaće tri dana.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

...

09.09.2015 18:14

Direktor se penje, profesorica stenje, ucenica snima, sve se klima...

ODGOVORITE
Name

...

09.09.2015 18:35

Odmah na sud i da donese rjesenje za ponovno je*enje...

Name

xx

09.09.2015 18:52

To je posao. A koliko je ucenica stara?

ODGOVORITE
Name

He he

10.09.2015 08:30

Kod nas bi ova što je snimila, zaradila krivičnu prijavu. Kao u aferi papak.

ODGOVORITE