Дуле: Све је легитимно, као и дуговања према мени!

Бивши тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да је његова смена "легитимно право" нове управе, као и регулисање дуговања према њему.

Кошарка 09.09.2015 | 15:40
Дуле: Све је легитимно, као и дуговања према мени!

Нова управа клуба одлучила је да не продужи уговор са тренером који је донео 23 трофеја у Хумску 1.

"Ја таквом одлуком нисам задовољан, јер сматрам да не постоји ниједан спортски мотив који би могао да је проузрокује, већ да су разлози за њено доношење дубљи и сложенији", рекао је Вујошевић агенцији Бета.

"Мени је истекао уговор и потпуно је легитимно право нове управе да сагледа своје интересе, који су сложени, и да се у складу с тиме одреди. Као што се одредила да се не продужава уговор са мном", додао је Вујошевић.

Међутим, Вујошевић сада очекује и да клуб измири дуговања према њему, која нису мала.

"Такође, кад причамо о легитимности, легитимна обавеза, која проистиче из претходних уговора, јесте да се регулишу не мала дуговања према мени", рекао је трофејни тренер.

Вујошевић је посебно нагласио незадовољством начином на који му је саопштена одлука УО КК Партизан.

"Зна се да сам по националности Партизановац. Партизан остаје моја љубав и надам се да ће то остати препознато код армије навијача. Управо из тога разлога не сматрам да је оваква одлука требало да ми се саопштава преко посредника, да се други људи доводе у неугодну позицију, а то је овај пут био Мишко Ражнатовић. То је морало да се обави нормалним разговором, лице у лице уз кафу са онима који су такву одлуку донели", рекао је Вујошевић.

Вујошевићу је ово био трећи мандат у Партизану, са којим је освојио укупно 23 трофеја, а учествовао је и у освајању 11 од 13 узастопних титула првака Србије црно-белих.

"Догодине ће се и ово лане звати", закључио је Душко Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар