Видео: Кикановић - Алекс је херој!

"Навукао је на себе тројицу играча и мени сервирао зицер. Остало знате", рекао је јунак првог тријумфа Босне и Херцеговине на Еуробаскету Елмедин Кикановић, који је "змајевима" прво донио продужетак, а онда и побједу против Израела.

Кошарка 08.09.2015 | 22:00
Видео: Кикановић - Алекс је херој!

Босна и Херцеговина славила је велики тријумф против Израела 86:84, први на Еуробаскету, а јунак побједе био је сјајни Елмедин Кикановић.

Кошаркаш берлинске Албе прво је у посљедњим секундама регуларног дијела погодио тројку за продужетак, да би у финишу додатних пет минута искористио сјајно проигравање Алекса Ренфроа за побједу.

"Алекс је направио одличан посао у задњем нападу. Знали смо да он то може урадити. Навукао је на себе тројицу играча и мени сервирао зицер. Остало знате", пренио је портал репрезентација.ба изјаву Кикановића након утакмице.

Кикановић није био задовољан својим партијама у прва два сусрета Еуробаскета.

"Знам да нисам одиграо прве двије утакмице како могу, није ме ишао шут, али то је спорт. Битно је да смо ову утакмицу добили, сада се окрећемо наредним мечевима", поручио је.

Кикановић је сусрет завршио са 17 поена, док је натурализовани Американац убацио пет мање.

За изабранике Душка Ивановића данас је на првенству Старог континента слободан дан, а наредни меч одиграће у сриједу од 15 часова против Финске.

Босна и Херцеговина након три одиграна кола у групи А има један тријумф и два пораза.

Коментари / 0

Оставите коментар