Терзић: Одрадили смо сјајан посао!

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је после победе над Аргентином (3:2) и пласмана на Олимпијске игре у Рију, да је екипа све утакмице на Светском купу одиграла на високом нивоу.

Остали спортови 07.09.2015 | 09:40
Терзић: Одрадили смо сјајан посао!

„Знали смо и пре утакмице да ће бити тешко. Било је нормално очекивати да не одиграмо превише квалитетну утакмицу, иако смо играли против слабијег противника, јер је нама меч значио све, а њима ништа. Видело се да наше играчице нису биле релаксиране и да су практично на силу играле", рекао је Терзић после утакмице.

Он је поручио да се нада да ће тим наставити са добрим партијама на предстојећем Европском првенству.

„Много лаких лопти нисмо успели да технички одрадимо јер смо били стегнути. Ипак, када се заврши такмичење сабира се коначан утисак, а то је да смо одрадили феноменалан посао, не само резултатски, већ и играчки. Играли смо веома добро и то би требало свима да буде у глави", поручио је Терзић.

Капитен Србије Маја Огњеновић истиче задвољство због 10. тријумфа у низу и пласмана на Олимпијске игре у Рију.

„Знали смо да велики улог, Аргентинке су играле растерећеније и успеле су да се врате после два сета минуса. Играли смо стегнуто јер смо морале да победимо како би отишли у Рио. Срећне смо што смо успели да се пласирамо на ОИ, иако је мало то ко очекивао. Радује што смо играли као тим", закључила је Огњеновић.

Коментари / 0

Оставите коментар