Terzić: Odradili smo sjajan posao!

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je posle pobede nad Argentinom (3:2) i plasmana na Olimpijske igre u Riju, da je ekipa sve utakmice na Svetskom kupu odigrala na visokom nivou.

Ostali sportovi 07.09.2015 | 09:40
Terzić: Odradili smo sjajan posao!

„Znali smo i pre utakmice da će biti teško. Bilo je normalno očekivati da ne odigramo previše kvalitetnu utakmicu, iako smo igrali protiv slabijeg protivnika, jer je nama meč značio sve, a njima ništa. Videlo se da naše igračice nisu bile relaksirane i da su praktično na silu igrale", rekao je Terzić posle utakmice.

On je poručio da se nada da će tim nastaviti sa dobrim partijama na predstojećem Evropskom prvenstvu.

„Mnogo lakih lopti nismo uspeli da tehnički odradimo jer smo bili stegnuti. Ipak, kada se završi takmičenje sabira se konačan utisak, a to je da smo odradili fenomenalan posao, ne samo rezultatski, već i igrački. Igrali smo veoma dobro i to bi trebalo svima da bude u glavi", poručio je Terzić.

Kapiten Srbije Maja Ognjenović ističe zadvoljstvo zbog 10. trijumfa u nizu i plasmana na Olimpijske igre u Riju.

„Znali smo da veliki ulog, Argentinke su igrale rasterećenije i uspele su da se vrate posle dva seta minusa. Igrali smo stegnuto jer smo morale da pobedimo kako bi otišli u Rio. Srećne smo što smo uspeli da se plasiramo na OI, iako je malo to ko očekivao. Raduje što smo igrali kao tim", zaključila je Ognjenović.

Komentari / 0

Ostavite komentar