"Да побједимо Аргентину и то је то"!

Зоран Терзић пред одлучујући меч са Аргентином каже да ће Србија у тај дуел ући максимално концентрисана са јасним циљом - да се већ у првом покушају пласира на Олимпијске игре.

Остали спортови 05.09.2015 | 19:00
"Да побједимо Аргентину и то је то"!

Корак до циља. Још само мало...

Везале су српске одбојкашице на Светском купу девет величанствених победа и стигле пред врата Рио де Жанеира. После чекања у дугом реду, пред шалтером за оверу олимпијске визе остала је још једна препрека - Аргентина.

У том мечу, у недељу рано ујуту, свако изненађење је искључено. Не сме га бити, пре свега због односа квалитета две селекције, а он је у великој дози на страни изабраница Зорана Терзића.

Селектор нашег тима честитао је тиму на деветој победи у Светском купу, протв Кеније, и поновио да је потребан још само један тријумф.

"Честитам свом тиму, Ово је девета узастопна понеда и треба још само да савладамо Аргентину како би извадили карту за Рио. Сваки пут када се сретнемо са Кенијкама очигледан је напредак у њховој игри. Иначе. оваква врста утакмица може да буде врло незгодна с обзиром да сви очекују лаке победе. Данашњи меч је био интересантан и Кенија је заиста одиограла на високом нивоу", рекао је Терзић.

Стратег српског националног тима је истакао да ће репрезентација у сутрашњи удлучујући меч са Аргентином ући "као у сваку другу утакмицу", упркос томе што су свесни важности меча.

"Потребно је само да мислимо на сутрашњи меч и да га одиграмо као и сваки други", поручио је Терзић.

Он је истакао да је формула за успех Србије на Светском купу по његовом мишљењу у напорном раду, доброј селекцији играчица које могу да играју против САД, Русије и Кине, као и у веома доброј организацији.

"Ту пре свега мислим на Одбојкашки савез Србије. Морате да створите мозаик како бисте победили на такмичењу ако што је Светски куп. Играли смо од почетка одлично, сви смо поносни на овај успех, јер смо победили такве силе као што су САД, Русија и Јапан . Све у свему, одрадили смо добар посао на овом турниру", закључио је Терзић.

Србија у недељу игра последњи меч на Светском купу против Аргентине од 07,00 сати по нашем времену.

Коментари / 0

Оставите коментар