Ухапшен за убиство након 19 година

Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) Србије у сарадњи са полицијским службеницима МУП-а Републике Српске расветлили су кривично дело тешко убиство, које се догодило пре 19 година, 20. августа 1996., у месту Лужани, општина Дервента, саопштено је данас из МУП-а Србије.

Србија 04.09.2015 | 14:00
Ухапшен за убиство након 19 година

Након вишегодишњег рада на овом предмету, полиција је у четвртак, 3. септембра ове године у месту Велика Плана, Република Србија, ухапсила Д.Т. (1950) из тог места, због постојања основа сумње да је починио кривично дело тешко убиство.

Након предузимања више оперативно тактичких истражних мера и радњи припадници Центра јавне безбједности Добој доставили су Окружном тужилаштву у том граду захтев за пружање међународне правне помоћи у смислу проналажења извршиоца овог кривичног дела у Републици Србији. 

Предмет ће из Окружног тужилаштва у Добоју бити уступљен Вишем јавном тужилаштву у Београду ради процесуирања осумњиченог Д.Т., коме је судија за претходни поступак Вишег суда у Београду, одредио притвор, наведено је у саопштењу.

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар