Дивљаштво у Сарајеву: Претукао туристу

Након застоја у саобраћају до којег је јуче дошло након квара камиона и његовог судара с трамвајем у близини Вијећнице у Сарајеву, возач аутомобила Алфа Ромео изазвао је срамотан инцидент те повриједио старијег туристу из Лондона и то јер му је сметао док је возио тротоаром.

Босна и Херцеговина 04.09.2015 | 12:30
Дивљаштво у Сарајеву: Претукао туристу

Наиме, судар камиона и трамваја довео је до блокаде саобраћаја у улици Обала Кулина Бана у непосредној близи Вијећнице.

Како су за Клиx.ба јавили читатељи, а потврдио и дежурни диспечер трамвајског саобраћаја, тада су аутомобили који су се нашли иза возила која су се сударила почели заобилазити трамвај и саобраћати тротоаром.

У једном тренутку, док је старији пар туриста из Лондона ходао тротоаром, наишао је аутомобил Алфа Ромео који је окрзнуо старијег туристу ретровизором.

Јадан човјек је покушао рукама спријечити јачи удар ретровизора у стомак, нашао се између трамваја и аутомобила на тротоару, није знао шта с дешава. Панично је покушавао заштити свој стомак, а ретровизор је при томе оштећен. Тада је возач изашао из возила и на очиглед људи у трамвају изударао старца, крв му је текла из главе, испричао је очевидац цијелога догађаја за Клиx.ба.

Наводно, возач ту није стао већ је и оборио старца на под и почео га шутати. Старац је само склупчано јецао на поду и загрлио насилникову ногу покушавајући га спријечити да га јаче туче.

Путници из трамваја су реаговали како би возач пустио несретног туристу.

Полиција је по доласку на мјесто догађаја позвала Хитну помоћ која је мушкарца одвезла на КУМ, гдје му је и указана медицинска помоћ.

Пацијент И. С. (72) примљен је на КУМ са контузијама лица те је упућен на Клинику за максилофацијалну хирургију, казала је за Клиx.ба Муамера Шехић, портпарол Универзитетског клиничког центра у Сарајеву.

Да је дошло до инцидента потврђено нам је и у сарајевској полицији, али и то да странац није желио поднијети пријаву против возача.

Извор: Прес РС

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

сссс

04.09.2015 10:51

Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирус

04.09.2015 13:10

Ниста цудно стока били стока остали

ОДГОВОРИТЕ
Name

кјм

04.09.2015 17:59

Има слицна вест из Бања Луке!

Name

xx

04.09.2015 19:48

Не, стока досла у Сарајево, Б.Луку и Европу!

Name

клин се клином избија

04.09.2015 13:23

Мора полиција поднијети пријаву. З аовакво премлаћивање дати му безусловно 6 мјесеци затвора. Уз то га исто тако премлатити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џалалабад

05.09.2015 08:17

Стање редовно у мултиетничком, мултикултурном, мултитуристичком мулти, мулти мулти Џалалабаду.

ОДГОВОРИТЕ