Партизан позајмио Звезди шест играча!!!

Црно-бели из табора вечитог ривала ангажовали Радомира Драшовића, а за узврат му послали готово половину тима!

Остали спортови 02.09.2015 | 22:30
Партизан позајмио Звезди шест играча!!!

Ватерполо клубови Црвене звезда и Партизан за разлику од свих других спортских колектива, а пре свега оних најпопуларнијих кошаркашких и фудбалских, гаје више него пријатељску срарадњу, а то је потврђено и на најновијем примеру. Наиме, српски шампион је из редова вечитог ривала довео Радомира Драшовића, а за узврат му уместо обештећења послао практично половину тима.

У Звезди, која се налази у прилично незавидној ситуацији, наредне сезоне ће на позајмици играти Михајло Репановић, Филип Јанковић, Александар Андрејевић, Никола Радуловић, Никола Јапунџић и Немања Бакић.

"Звезда нам је уступила Драшовића без обештећења, а ми смо њима дали шесторицу ватерполиста на позајмицу. Постоји опција да се они на крају сезоне врате у Партизан. Што се тиче Драшовића, он је потписао са Партизаном уговор на три године", рекао је тренер Партизана и прослављени српски ас Владимир Вујасиновић за МОЗЗАРТ Спорт.

Управо су Вујасиновић и доскорашњи тренер Звезде Дејан Савић били вероватно и најзаслужнији за овакве односе између два вечита ривала, а они су очигледно настављени и по одласку селектора Делфина са клупе црвено-белих. Нови тренер Звезде у наредној сезони ће бити Ристо Маљковић.

Коментари / 0

Оставите коментар