Partizan pozajmio Zvezdi šest igrača!!!

Crno-beli iz tabora večitog rivala angažovali Radomira Drašovića, a za uzvrat mu poslali gotovo polovinu tima!

Ostali sportovi 02.09.2015 | 22:30
Partizan pozajmio Zvezdi šest igrača!!!

Vaterpolo klubovi Crvene zvezda i Partizan za razliku od svih drugih sportskih kolektiva, a pre svega onih najpopularnijih košarkaških i fudbalskih, gaje više nego prijateljsku sraradnju, a to je potvrđeno i na najnovijem primeru. Naime, srpski šampion je iz redova večitog rivala doveo Radomira Drašovića, a za uzvrat mu umesto obeštećenja poslao praktično polovinu tima.

U Zvezdi, koja se nalazi u prilično nezavidnoj situaciji, naredne sezone će na pozajmici igrati Mihajlo Repanović, Filip Janković, Aleksandar Andrejević, Nikola Radulović, Nikola Japundžić i Nemanja Bakić.

"Zvezda nam je ustupila Drašovića bez obeštećenja, a mi smo njima dali šestoricu vaterpolista na pozajmicu. Postoji opcija da se oni na kraju sezone vrate u Partizan. Što se tiče Drašovića, on je potpisao sa Partizanom ugovor na tri godine", rekao je trener Partizana i proslavljeni srpski as Vladimir Vujasinović za MOZZART Sport.

Upravo su Vujasinović i doskorašnji trener Zvezde Dejan Savić bili verovatno i najzaslužniji za ovakve odnose između dva večita rivala, a oni su očigledno nastavljeni i po odlasku selektora Delfina sa klupe crveno-belih. Novi trener Zvezde u narednoj sezoni će biti Risto Maljković.

Komentari / 0

Ostavite komentar