Бата Ђора: Звезда ће бити убједљиво прва!

Некадашњи селектор Југославије каже да црно-бели плаћају цех лоше одрађеном прелазном року.

Фудбал 30.08.2015 | 14:20
Бата Ђора: Звезда ће бити убједљиво прва!

Милован Ђорић (70) за суботњи магазин "Спортског журнала" каже да му је жао што се Партизан није пласирао у Лигу шампиона и да су разлози испадања од БАТЕ Борисова исти они због којих клуб из Хумске 1 неће одбранити титулу првака Србије.

Фамозни Бата Ђора каже да су управа и стручни штаб црно-белих направили серију грешака у прелазном року. Замера им због одлазака Лукача, Илића, Волкова и Дринчића - пре тога Шкулетића и Лазовића - а још више због избора појачања.

"Да је Партизан задржао ове фудбалере, сигурно би био учесник Лиге шампиона и одбранио титулу. Овако су се појачали играчима треће-четврте класе. Централни бекови су друголигашког квалитета, да не говоримо о центарфору који је некада био добар нападач, а данас га нема нигде", алудирао је на Валерија Божинова.

Ђорић верује да ће се испољене мане екипе коју води Зоран Милинковић "прелити" у домаће првенство.

"Партизан је имао времена да се појача, али сада нема тим ни за Суперлигу. Звезда ће бити убедљиво прва, сигуран сам у то. Консолидовала се, а Партизан тренутно нема ни ротацију", тврди некадашњи селектор и директор тренерске школе ФСС, али и бивши фудбалер Звезде.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

30.08.2015 12:43

Да, али кад би се ти питао. Срећом, не шиташ се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гробари Милици

30.08.2015 13:40

Толико од самозваног струцњака,који је имао "тренерске успехе".Дрзи се матори Златибора и своје кафане,ту си барем помало успесан.

ОДГОВОРИТЕ