Bata Đora: Zvezda će biti ubjedljivo prva!

Nekadašnji selektor Jugoslavije kaže da crno-beli plaćaju ceh loše odrađenom prelaznom roku.

Fudbal 30.08.2015 | 14:20
Bata Đora: Zvezda će biti ubjedljivo prva!

Milovan Đorić (70) za subotnji magazin "Sportskog žurnala" kaže da mu je žao što se Partizan nije plasirao u Ligu šampiona i da su razlozi ispadanja od BATE Borisova isti oni zbog kojih klub iz Humske 1 neće odbraniti titulu prvaka Srbije.

Famozni Bata Đora kaže da su uprava i stručni štab crno-belih napravili seriju grešaka u prelaznom roku. Zamera im zbog odlazaka Lukača, Ilića, Volkova i Drinčića - pre toga Škuletića i Lazovića - a još više zbog izbora pojačanja.

"Da je Partizan zadržao ove fudbalere, sigurno bi bio učesnik Lige šampiona i odbranio titulu. Ovako su se pojačali igračima treće-četvrte klase. Centralni bekovi su drugoligaškog kvaliteta, da ne govorimo o centarforu koji je nekada bio dobar napadač, a danas ga nema nigde", aludirao je na Valerija Božinova.

Đorić veruje da će se ispoljene mane ekipe koju vodi Zoran Milinković "preliti" u domaće prvenstvo.

"Partizan je imao vremena da se pojača, ali sada nema tim ni za Superligu. Zvezda će biti ubedljivo prva, siguran sam u to. Konsolidovala se, a Partizan trenutno nema ni rotaciju", tvrdi nekadašnji selektor i direktor trenerske škole FSS, ali i bivši fudbaler Zvezde.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

30.08.2015 12:43

Да, али кад би се ти питао. Срећом, не шиташ се.

ODGOVORITE
Name

Grobari Milici

30.08.2015 13:40

Toliko od samozvanog strucnjaka,koji je imao "trenerske uspehe".Drzi se matori Zlatibora i svoje kafane,tu si barem pomalo uspesan.

ODGOVORITE