Напад на Рајковића у финишу пијаце!

Бајерздорфер у петак на Маракани с понудом! Директор Бундеслигаша стиже у Београд по капитена Црвене звезде. Једна од опција је да у Звезди остане као позајмљен играч...

Фудбал 27.08.2015 | 20:15
Напад на Рајковића у финишу пијаце!

Галатасрај је одавно испао из трке, а пол-позицију у трци за најбољим младим голманом света чврсто у својим рукама држи немачки Хамбургер. Престижни Билд у данашњем штампаном издању доноси информацију да је клуб са севера Немачке јако заинтересован за Предрага Рајковића и да једину праву конкуренцију има у италијанском великану Милану, Синише Михајловића.

Под налетом емоција, после победе над Јавором, капитен Црвене звезде је истакао да нема намеру да напушта Љутице Богдана пре него што подигне шампионски пехар. Ипак, дан касније рекао је да је све могуће и најавио буран финиш прелазног рока.

Наиме, према појединим информацијама директор Хамбурга Дитмар Бајерздорфер требало би у петак или суботу да допутује у Београд и донесе челницима Црвене звезде конкретну понуду. Рајковић је дуго на радару Бундеслигаша, и без обзира што на голу имају Ренеа Адлера у Хамбургеру желе експресно да заврше посао око Предрага Рајковића.
"Не бих могао да коментаришем писање немачког Билда, можда ту има и истине", рекао је менаџер Предрага Рајковића, Зоран Стојадиновић.

Ипак, чим стиже у Београд директор бундеслигаша се нада "добром улову" у Србији. Незванично, Хамбург ће Црвеној звезди понудити неколико опција. Чак и једну по којој би се Рајковић обавезао на верност том клубу, а остао у Београду да брани још годину дана. Такође, директор Хамбургера искористиће долазак у Србију како би се распитао "за здравље" везисте Црвене звезде Марка Грујића.

Грујић је већ три месеца тиха патња Хамбруга, одавно су послали конкретну понуду у Љутице Богдана, али је један од јунака августовског Звездиног прогреса био децидиран у ставу да је његову каријеру најбоље да још годину дана проведе у матичном клубу. Незванично, Хамбургер је спреман да за Рајковића понуди 2.500.000 евра, али као што смо констатовали спремни су и на бројне друге солуције. И да оставе Рајковића још годину дана у Црвеној звезди, и да са најбољим младим голманом света у пакету капаришу Марка Грујића.

Расплет је близу...

Коментари / 0

Оставите коментар