Napad na Rajkovića u finišu pijace!

Bajerzdorfer u petak na Marakani s ponudom! Direktor Bundesligaša stiže u Beograd po kapitena Crvene zvezde. Jedna od opcija je da u Zvezdi ostane kao pozajmljen igrač...

Fudbal 27.08.2015 | 20:15
Napad na Rajkovića u finišu pijace!

Galatasraj je odavno ispao iz trke, a pol-poziciju u trci za najboljim mladim golmanom sveta čvrsto u svojim rukama drži nemački Hamburger. Prestižni Bild u današnjem štampanom izdanju donosi informaciju da je klub sa severa Nemačke jako zainteresovan za Predraga Rajkovića i da jedinu pravu konkurenciju ima u italijanskom velikanu Milanu, Siniše Mihajlovića.

Pod naletom emocija, posle pobede nad Javorom, kapiten Crvene zvezde je istakao da nema nameru da napušta Ljutice Bogdana pre nego što podigne šampionski pehar. Ipak, dan kasnije rekao je da je sve moguće i najavio buran finiš prelaznog roka.

Naime, prema pojedinim informacijama direktor Hamburga Ditmar Bajerzdorfer trebalo bi u petak ili subotu da doputuje u Beograd i donese čelnicima Crvene zvezde konkretnu ponudu. Rajković je dugo na radaru Bundesligaša, i bez obzira što na golu imaju Renea Adlera u Hamburgeru žele ekspresno da završe posao oko Predraga Rajkovića.
"Ne bih mogao da komentarišem pisanje nemačkog Bilda, možda tu ima i istine", rekao je menadžer Predraga Rajkovića, Zoran Stojadinović.

Ipak, čim stiže u Beograd direktor bundesligaša se nada "dobrom ulovu" u Srbiji. Nezvanično, Hamburg će Crvenoj zvezdi ponuditi nekoliko opcija. Čak i jednu po kojoj bi se Rajković obavezao na vernost tom klubu, a ostao u Beogradu da brani još godinu dana. Takođe, direktor Hamburgera iskoristiće dolazak u Srbiju kako bi se raspitao "za zdravlje" veziste Crvene zvezde Marka Grujića.

Grujić je već tri meseca tiha patnja Hambruga, odavno su poslali konkretnu ponudu u Ljutice Bogdana, ali je jedan od junaka avgustovskog Zvezdinog progresa bio decidiran u stavu da je njegovu karijeru najbolje da još godinu dana provede u matičnom klubu. Nezvanično, Hamburger je spreman da za Rajkovića ponudi 2.500.000 evra, ali kao što smo konstatovali spremni su i na brojne druge solucije. I da ostave Rajkovića još godinu dana u Crvenoj zvezdi, i da sa najboljim mladim golmanom sveta u paketu kaparišu Marka Grujića.

Rasplet je blizu...

Komentari / 0

Ostavite komentar