Рођенданске честитке: Срећно Сале, донеси нам злато!

Данас је рођендан селектору кошаркашке репрезентације Србије Александру Ђорђевићу. Времена за славље нема јер је Саша на припремама с репрезентацијом и чекају га два меча са Словенијом, у Љубљани и Бањалуци.

Кошарка 26.08.2015 | 22:30
Рођенданске честитке: Срећно Сале, донеси нам злато!

Желимо му пуно здравља, али и успеха на спортском плану.

Да му предстојећа сезона с Панатинаикосом буде што успешнија, али првенствено да постигне успех на предстојећем Европском првенству, које ћемо сви пратити, и у Србију с националном селекцијом донесе неку од медаља. Нимало лак задатак, али то је Сале Национале.

Дејан Милојевић
Салету желим само здравље и успех на предстојећем Евробаскету.

Дражен Далипагић
Желим му да је жив и здрав, да буде успешан тренер какав је био играч и што више среће на Европском првенству.

Владислав Лучић
Тренирао сам га као играча, био је сјајан и само је наставио да расте у даљој каријери. Желим му дуг живот и пуно здравља, а успеси на спортском плану ће сами доћи. Показао је на самом почетку тренерске каријере да је на врху.

Влада Вукоичић
Пожелео бих му све најбоље у животу, како на приватном, тако и на пословном плану. Желим му пуно здравља, успех с репрезентацијом за коју сви навијамо, али и успешну сезону у новом клубу.

Божидар Маљковић
Саши желим супер здравље, а све остало ће направити својом главом. Био је један од најбољих у својој генерацији, по мом мишљењу и најбољи. Наставио је са успесима и у тренерској каријери. То ће се све наставити јер је он за то способан.

Коментари / 0

Оставите коментар