Rođendanske čestitke: Srećno Sale, donesi nam zlato!

Danas je rođendan selektoru košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandru Đorđeviću. Vremena za slavlje nema jer je Saša na pripremama s reprezentacijom i čekaju ga dva meča sa Slovenijom, u Ljubljani i Banjaluci.

Košarka 26.08.2015 | 22:30
Rođendanske čestitke: Srećno Sale, donesi nam zlato!

Želimo mu puno zdravlja, ali i uspeha na sportskom planu.

Da mu predstojeća sezona s Panatinaikosom bude što uspešnija, ali prvenstveno da postigne uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje ćemo svi pratiti, i u Srbiju s nacionalnom selekcijom donese neku od medalja. Nimalo lak zadatak, ali to je Sale Nacionale.

Dejan Milojević
Saletu želim samo zdravlje i uspeh na predstojećem Evrobasketu.

Dražen Dalipagić
Želim mu da je živ i zdrav, da bude uspešan trener kakav je bio igrač i što više sreće na Evropskom prvenstvu.

Vladislav Lučić
Trenirao sam ga kao igrača, bio je sjajan i samo je nastavio da raste u daljoj karijeri. Želim mu dug život i puno zdravlja, a uspesi na sportskom planu će sami doći. Pokazao je na samom početku trenerske karijere da je na vrhu.

Vlada Vukoičić
Poželeo bih mu sve najbolje u životu, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Želim mu puno zdravlja, uspeh s reprezentacijom za koju svi navijamo, ali i uspešnu sezonu u novom klubu.

Božidar Maljković
Saši želim super zdravlje, a sve ostalo će napraviti svojom glavom. Bio je jedan od najboljih u svojoj generaciji, po mom mišljenju i najbolji. Nastavio je sa uspesima i u trenerskoj karijeri. To će se sve nastaviti jer je on za to sposoban.

Komentari / 0

Ostavite komentar