Мамић: Дајте нам Бајерн и Реал!

Тренер Динама Зоран Мамић рекао је после пласмана у Лигу шампиона да прижељкује да се ‘Модри’ нађу у групи са Реалом или Бајерном.

Фудбал 27.08.2015 | 15:15
Мамић: Дајте нам Бајерн и Реал!

Шампион Хрватске је укупним резултатом 6:2 елиминисао албански Шкендербег, посебно захваљујући сјајном реваншу у Загребу и тријумфу са 4:1.

“Наравно да сам срећан и веома емотиван. Била је ово на моменте веома стресна утакмица”, рекао је Мамић.

“Одмах после вођства примили смо гол, али је екипа остала мирна. Довели смо утакмицу на свој млин. Упркос упозорењима, остали смо на почетку другог полувремена са играчем мање. Свашта ми је прошло кроз главу, али је екипа реаговала веома добро и заслужено победила”, додао је Мамић за “Арену”.

Жреб за групну фазу елитног такмичења биће обављен у четвртак од 17.45, а Мамић је истакао да верује да његов тим може да помрси рачуне многима.

“Не знам тачно који су клубови у којем шеширу, али нека буде Бајерн из прве, Реал из друге, не знам ко је најбољи из трећег шешира. Не треба очекивати чуда, али верујем да уз овакву подршку можемо некоме да помрсимо рачуне. Ова екипа има потенцијал и може некоме да откине бод”, нагласио је Мамић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хахаха

27.08.2015 13:24

Е ту ће и попушити??? па зна ли Мамић ко су Баyерн и Реал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

27.08.2015 14:35

само напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фан

27.08.2015 15:30

Динамо, динамо, динамо....

ОДГОВОРИТЕ