Mamić: Dajte nam Bajern i Real!

Trener Dinama Zoran Mamić rekao je posle plasmana u Ligu šampiona da priželjkuje da se ‘Modri’ nađu u grupi sa Realom ili Bajernom.

Fudbal 27.08.2015 | 15:15
Mamić: Dajte nam Bajern i Real!

Šampion Hrvatske je ukupnim rezultatom 6:2 eliminisao albanski Škenderbeg, posebno zahvaljujući sjajnom revanšu u Zagrebu i trijumfu sa 4:1.

“Naravno da sam srećan i veoma emotivan. Bila je ovo na momente veoma stresna utakmica”, rekao je Mamić.

“Odmah posle vođstva primili smo gol, ali je ekipa ostala mirna. Doveli smo utakmicu na svoj mlin. Uprkos upozorenjima, ostali smo na početku drugog poluvremena sa igračem manje. Svašta mi je prošlo kroz glavu, ali je ekipa reagovala veoma dobro i zasluženo pobedila”, dodao je Mamić za “Arenu”.

Žreb za grupnu fazu elitnog takmičenja biće obavljen u četvrtak od 17.45, a Mamić je istakao da veruje da njegov tim može da pomrsi račune mnogima.

“Ne znam tačno koji su klubovi u kojem šeširu, ali neka bude Bajern iz prve, Real iz druge, ne znam ko je najbolji iz trećeg šešira. Ne treba očekivati čuda, ali verujem da uz ovakvu podršku možemo nekome da pomrsimo račune. Ova ekipa ima potencijal i može nekome da otkine bod”, naglasio je Mamić.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hahaha

27.08.2015 13:24

E tu će i popušiti??? pa zna li Mamić ko su Bayern i Real.

ODGOVORITE
Name

Bosanac

27.08.2015 14:35

samo naprijed

ODGOVORITE
Name

Fan

27.08.2015 15:30

Dinamo, dinamo, dinamo....

ODGOVORITE