Видео: Софо се није надао оваквом дочеку!

Кошаркашки клуб Црвена звезда приредио је новом центру Софоклису Скорцанитису изненађење по доласку у Београд какво сигурно није очекивао.

Кошарка 26.08.2015 | 21:20
Видео: Софо се није надао оваквом дочеку!

Да се Скорцанитис возио ГСП аутобусом сазнали смо одмах пошто је стигао у престоницу Србије, а ‘црвено-бели’ су нам сада открили и шта се дешавало током вожње од аеродрома “Никола Тесла” до центра града.

Маркетинг Црвене звезде одлучио је да спреми скривену камеру грчком кошаркашу камерунског порекла, па је изнајмио аутобус и организовао навијаче и пријатеље клуба. Припремљени су банери и заставе специјално за ту прилику којима је била брендирана унутрашњост аутобуса и осмишљен цео сценарио.

Не слутећи било какву превару, Софо је мирно примио вест да се аутомобил којим је требало да иде до центра града покварио и без размишљања је ушао у аутобус. Само он зна шта му је у том тренутку пролазило кроз главу, а да се нешто чудно дешава приметио је у моменту када је са разгласа у аутобусу чуо Звездине навијачке песме, а тако је и шоу почео…

Скорцанитис је у уторак представљен као нови кошаркаш Црвене звезде и том приликом је истакао да је свестан великих очекивања које доноси дрес ‘црвено-белих’.

Коментари / 0

Оставите коментар