Video: Sofo se nije nadao ovakvom dočeku!

Košarkaški klub Crvena zvezda priredio je novom centru Sofoklisu Skorcanitisu iznenađenje po dolasku u Beograd kakvo sigurno nije očekivao.

Košarka 26.08.2015 | 21:20
Video: Sofo se nije nadao ovakvom dočeku!

Da se Skorcanitis vozio GSP autobusom saznali smo odmah pošto je stigao u prestonicu Srbije, a ‘crveno-beli’ su nam sada otkrili i šta se dešavalo tokom vožnje od aerodroma “Nikola Tesla” do centra grada.

Marketing Crvene zvezde odlučio je da spremi skrivenu kameru grčkom košarkašu kamerunskog porekla, pa je iznajmio autobus i organizovao navijače i prijatelje kluba. Pripremljeni su baneri i zastave specijalno za tu priliku kojima je bila brendirana unutrašnjost autobusa i osmišljen ceo scenario.

Ne sluteći bilo kakvu prevaru, Sofo je mirno primio vest da se automobil kojim je trebalo da ide do centra grada pokvario i bez razmišljanja je ušao u autobus. Samo on zna šta mu je u tom trenutku prolazilo kroz glavu, a da se nešto čudno dešava primetio je u momentu kada je sa razglasa u autobusu čuo Zvezdine navijačke pesme, a tako je i šou počeo…

Skorcanitis je u utorak predstavljen kao novi košarkaš Crvene zvezde i tom prilikom je istakao da je svestan velikih očekivanja koje donosi dres ‘crveno-belih’.

Komentari / 0

Ostavite komentar