Заједно! Како се српски кошаркаши потписују на интернету? "Гробарицигани"!

Поделе на навијаче Партизана и Звезде, или Звезде и Партизана, само су део подела којима смо склони. Наши кошаркашки репрезентативци, међутим, на прво место стављају заједничке наступе, о чему сведочи и један детаљ са друштвених мрежа.

Кошарка 28.08.2015 | 11:45
Заједно! Како се српски кошаркаши потписују на интернету? "Гробарицигани"!

Никола Калинић је објавио фотографију са аеродрома, желећи да прикаже делић добре атмосфере која влада међу "орловима". Они су из Израела кренули пут Загреба, одакле ће се аутобусом упутити за Љубљану. Тамо ће у четвртак играти са Словенијом, а два дана касније са истим ривалом састаће се у Бањалуци. Биће то њихови последњи тестови пред Европско првенство које почиње 5. септембра.

На фотографији су Милутинов, Милосављевић, Калинић и Дангубић. У питању су играчи који су до овог лета играли једни против других, и то у таборима "вечитих".

Међутим, не само да никакве поделе нема међу "орловима", већ је Калинић овај тренутак који је овековечио потписао са "гробарицигани", показујући да им навијачке поделе не представљају никакав проблем - јер су сви на истом задатку.

Коментари / 0

Оставите коментар