Zajedno! Kako se srpski košarkaši potpisuju na internetu? "Grobaricigani"!

Podele na navijače Partizana i Zvezde, ili Zvezde i Partizana, samo su deo podela kojima smo skloni. Naši košarkaški reprezentativci, međutim, na prvo mesto stavljaju zajedničke nastupe, o čemu svedoči i jedan detalj sa društvenih mreža.

Košarka 28.08.2015 | 11:45
Zajedno! Kako se srpski košarkaši potpisuju na internetu? "Grobaricigani"!

Nikola Kalinić je objavio fotografiju sa aerodroma, želeći da prikaže delić dobre atmosfere koja vlada među "orlovima". Oni su iz Izraela krenuli put Zagreba, odakle će se autobusom uputiti za Ljubljanu. Tamo će u četvrtak igrati sa Slovenijom, a dva dana kasnije sa istim rivalom sastaće se u Banjaluci. Biće to njihovi poslednji testovi pred Evropsko prvenstvo koje počinje 5. septembra.

Na fotografiji su Milutinov, Milosavljević, Kalinić i Dangubić. U pitanju su igrači koji su do ovog leta igrali jedni protiv drugih, i to u taborima "večitih".

Međutim, ne samo da nikakve podele nema među "orlovima", već je Kalinić ovaj trenutak koji je ovekovečio potpisao sa "grobaricigani", pokazujući da im navijačke podele ne predstavljaju nikakav problem - jer su svi na istom zadatku.

Komentari / 0

Ostavite komentar