Трујић: Имам "праћку" и за БАТЕ, живим за тај меч!

Стрелац голчине у победи црно-белих у Чачку, када је севнула левица, ушао је у тим Партизана на мала врата. Славу прижељкује и у плеј-офу за Лигу шампиона.

Фудбал 25.08.2015 | 14:40
Трујић: Имам "праћку" и за БАТЕ, живим за тај меч!

Рођени Боранин, који се избрусио у бриљантној школи фудбала у Хумској улици, коначно је на добром путу да се оствари као стандардни првотимац „парног ваљка“. После стажирања у Телеоптику, Смедереву, Хапоелу из Акре и крушевачком Напретку, чека свој звездани тренутак у црно-белом дресу.

Како је могуће скинути “паука” по онаквој помрчини каква је била у Чачку?

- Сви су ме питали да ли сам хтео тако да шутирам, а ја сам заиста и гађао у “90”, као што се и видело. Нисам се одмах радовао јер сам чекао да се мрежа зањише, пошто није могло добро ни да се види. Рефлектори на стадиону Борца су “подбацили”, па смо се поред лошег терена мучили и да се пронађемо на терену - поручује за “Блиц” брзоноги разбијач Трујић.

Има ли Никола и за БАТЕ још једну „праћку“?

- Имам ја за њих још штошта. Али, не знам да ли ћу заиграти, то је на тренеру Милинковићу да одлучи. Сигуран сам да ћемо дати гол или два, а најважније је да сачувамо нашу мрежу. Ако то успемо, уверен сам да ћемо донети Лигу шампиона у Хумску.

Трујић је био стандардни члан млађих селекција Србије и увек је био на нивоу. Ове сезоне у Партизану кад год је добио шансу оправдао је голом или асистенцијом, иако минутажа није била завидна.

- Највише на свету бих волео да заиграм против БАТЕ. Верујем у себе, мислим да добро радим и да је шеф задовољан мојим учинком. Његова реч је последња, а ја обећавам да ћу сваку указану прилику да искористим, као и досад. Главну реч у Партизану још нисам рекао, моје време тек долази, а пуцам од самопоуздања.

Ваш ривал из Борисова без доста стандардних првотимаца испрашио је у првенству Белорусије тим Немана са 7:1. Јесте ли се уплашили?

- Ни најмање нас не дотиче то шта они раде у свом шампионату. Гледамо себе, а меч у Београду разликоваће се пуно од оног у Борисову. Видећемо како ће они против нас овако орних за надигравање. Велики сам оптимиста, као и сви у тиму. У среду ћемо учинити све да елиминишемо БАТЕ, не сумњајте у то - закључио је ведрог духа Трујић.

Тренер Зоран Милинковић има главобољу због повређених играча. Ван строја је доста првотимаца, видите ли себе на терену у среду?

- Најважније је да остваримо резултат који сви прижељкујемо. Ако будем добио шансу, верујем да ћу је искористити. Желим добрим играма да купим место стандардног у тиму Партизана. Даћу све од себе да тај сан и остварим - јасан је Никола.

Коментари / 0

Оставите коментар