Trujić: Imam "praćku" i za BATE, živim za taj meč!

Strelac golčine u pobedi crno-belih u Čačku, kada je sevnula levica, ušao je u tim Partizana na mala vrata. Slavu priželjkuje i u plej-ofu za Ligu šampiona.

Fudbal 25.08.2015 | 14:40
Trujić: Imam "praćku" i za BATE, živim za taj meč!

Rođeni Boranin, koji se izbrusio u briljantnoj školi fudbala u Humskoj ulici, konačno je na dobrom putu da se ostvari kao standardni prvotimac „parnog valjka“. Posle stažiranja u Teleoptiku, Smederevu, Hapoelu iz Akre i kruševačkom Napretku, čeka svoj zvezdani trenutak u crno-belom dresu.

Kako je moguće skinuti “pauka” po onakvoj pomrčini kakva je bila u Čačku?

- Svi su me pitali da li sam hteo tako da šutiram, a ja sam zaista i gađao u “90”, kao što se i videlo. Nisam se odmah radovao jer sam čekao da se mreža zanjiše, pošto nije moglo dobro ni da se vidi. Reflektori na stadionu Borca su “podbacili”, pa smo se pored lošeg terena mučili i da se pronađemo na terenu - poručuje za “Blic” brzonogi razbijač Trujić.

Ima li Nikola i za BATE još jednu „praćku“?

- Imam ja za njih još štošta. Ali, ne znam da li ću zaigrati, to je na treneru Milinkoviću da odluči. Siguran sam da ćemo dati gol ili dva, a najvažnije je da sačuvamo našu mrežu. Ako to uspemo, uveren sam da ćemo doneti Ligu šampiona u Humsku.

Trujić je bio standardni član mlađih selekcija Srbije i uvek je bio na nivou. Ove sezone u Partizanu kad god je dobio šansu opravdao je golom ili asistencijom, iako minutaža nije bila zavidna.

- Najviše na svetu bih voleo da zaigram protiv BATE. Verujem u sebe, mislim da dobro radim i da je šef zadovoljan mojim učinkom. Njegova reč je poslednja, a ja obećavam da ću svaku ukazanu priliku da iskoristim, kao i dosad. Glavnu reč u Partizanu još nisam rekao, moje vreme tek dolazi, a pucam od samopouzdanja.

Vaš rival iz Borisova bez dosta standardnih prvotimaca isprašio je u prvenstvu Belorusije tim Nemana sa 7:1. Jeste li se uplašili?

- Ni najmanje nas ne dotiče to šta oni rade u svom šampionatu. Gledamo sebe, a meč u Beogradu razlikovaće se puno od onog u Borisovu. Videćemo kako će oni protiv nas ovako ornih za nadigravanje. Veliki sam optimista, kao i svi u timu. U sredu ćemo učiniti sve da eliminišemo BATE, ne sumnjajte u to - zaključio je vedrog duha Trujić.

Trener Zoran Milinković ima glavobolju zbog povređenih igrača. Van stroja je dosta prvotimaca, vidite li sebe na terenu u sredu?

- Najvažnije je da ostvarimo rezultat koji svi priželjkujemo. Ako budem dobio šansu, verujem da ću je iskoristiti. Želim dobrim igrama da kupim mesto standardnog u timu Partizana. Daću sve od sebe da taj san i ostvarim - jasan je Nikola.

Komentari / 0

Ostavite komentar