Трагедија: Убио кћерку, па пуцао у себе

Модричу је потресла незапамћена трагедија.

Република Српска 24.08.2015 | 10:06
Трагедија: Убио кћерку, па пуцао у себе

Двадесетдеветогодишњи Горан Мишановић након развода од супруге Сање убио је из пиштоља трогодишњу кћерку Данку, а након тога пуцао је у себе у дечијој соби породичне куће у Улици Меше Селимовића. Тела су пронађена у недељу око 13 часова када је Горанов брат Илија са полицијом развалио закључана врата.

Мајка Сања у недељу је била ван себе. Вриштала је на сав глас. Она се из заједничког домаћинства са Гораном вратила својој кући после пет година брака. Њен садашњи дом удаљен је само три куће од места где је живела са мужем.

- Зашто ми узе њу, зашто узе моју Данку, зашто ми узе све што имам зашто ниси убио мене - проламали су се јецаји мајке Сање.

Комшије су покушавале да је смире лековима али безуспешно. Многи суседи нису могли да гледају драму па су бежали на други крај града.

Трагедија се догодила, по казивању комшија, јутрос око 10 часова. Милан Кузмановић први комшија нам је причао:
- Био сам испред куће око десет часоова када сам чуо два подмукла тупа пуцња. Тада нисам знао шта је, али сад претпостављам да је Горан тад извршио убисто и самоубисто. То се потврдило када су његов брат Илија и полиција око 13 часова развалили врата дечије собе и затекли стравичан призор.

После ових речи Милан се заплакао. Каже да се ни по чему није могло наслутити да ће се дести несрећа. Горан се развео пре месец дана од супруге и од тада је био утучен. Али ...

- Јуче се мала Данка играла са мојим унукама. Горан је испред куће прао ауто. Имали су они трзавица у браку, али знате како, нико не жели да се меша у туђе ствари - причао је овај човек.

Стриц несретне мајке Момир Стефановић испричао нам је да су дуже времена били поремћени брачни односи између Сање и Горана али је породица покушавала да због мале Данке сачува брак.

- Ето сада видимо да је то била велика грешка. Он је синоћ после 22 часа назвао Сању и рекао јој да је мора одмах видети јер ће се убити. Ми смо то пријавили полицији и Центру за социјални рада. Рекли су да ће ујутру интервенисати. Он је пуцао пре него што су они дошли.

Ујак мале Данке и Сањин брат Саша такође је био ван себе.

- Шта му је његово дете било криво. Пошто се јутрос није јављао ми смо ишли по граду и тражили смо их. Нико није могао помислити на овако нешто, мада је Горан често претио Сањи. Имају те поруке у њеном телефону. Ми ћемо дете сахранити у Скугрићу, нећемо дозволити да буде Данка сахрањена крај свог убице - каже њен ујак Саша.

РАТНИ ОЖИЉЦИ

Горан Мишановић је дете погинулог борца. Његов отац Јово је убијен у мају 1992. године, а његово тело никада није пронађено. Пре три дана (20.8.) Горан је добио стално запослење у Борачкој организацији у Модричи у оквиру пројекта Владе РС о запошљавању деце погинулих бораца.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

блм

24.08.2015 09:01

Одвратна кукавица,засто дијете уби.Туга...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трагедија

24.08.2015 13:27

Срце мало... Па ста је овим људима ?! Све побудалило...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајка

24.08.2015 20:30

Кукавице муске....докле цесе светит преко дјеце?ако има проблема у браку нек то рјесавају у својој глави а јадно дијете није криво сто има болесног оца који немозе дазамисли зивот без његове мајке која би требала да трпи болесник....Дај бозе дага бог казни...а малом андјелу да господ бог подари небеско царство....

ОДГОВОРИТЕ