Tragedija: Ubio kćerku, pa pucao u sebe

Modriču je potresla nezapamćena tragedija.

Republika Srpska 24.08.2015 | 10:06
Tragedija: Ubio kćerku, pa pucao u sebe

Dvadesetdevetogodišnji Goran Mišanović nakon razvoda od supruge Sanje ubio je iz pištolja trogodišnju kćerku Danku, a nakon toga pucao je u sebe u dečijoj sobi porodične kuće u Ulici Meše Selimovića. Tela su pronađena u nedelju oko 13 časova kada je Goranov brat Ilija sa policijom razvalio zaključana vrata.

Majka Sanja u nedelju je bila van sebe. Vrištala je na sav glas. Ona se iz zajedničkog domaćinstva sa Goranom vratila svojoj kući posle pet godina braka. Njen sadašnji dom udaljen je samo tri kuće od mesta gde je živela sa mužem.

- Zašto mi uze nju, zašto uze moju Danku, zašto mi uze sve što imam zašto nisi ubio mene - prolamali su se jecaji majke Sanje.

Komšije su pokušavale da je smire lekovima ali bezuspešno. Mnogi susedi nisu mogli da gledaju dramu pa su bežali na drugi kraj grada.

Tragedija se dogodila, po kazivanju komšija, jutros oko 10 časova. Milan Kuzmanović prvi komšija nam je pričao:
- Bio sam ispred kuće oko deset časoova kada sam čuo dva podmukla tupa pucnja. Tada nisam znao šta je, ali sad pretpostavljam da je Goran tad izvršio ubisto i samoubisto. To se potvrdilo kada su njegov brat Ilija i policija oko 13 časova razvalili vrata dečije sobe i zatekli stravičan prizor.

Posle ovih reči Milan se zaplakao. Kaže da se ni po čemu nije moglo naslutiti da će se desti nesreća. Goran se razveo pre mesec dana od supruge i od tada je bio utučen. Ali ...

- Juče se mala Danka igrala sa mojim unukama. Goran je ispred kuće prao auto. Imali su oni trzavica u braku, ali znate kako, niko ne želi da se meša u tuđe stvari - pričao je ovaj čovek.

Stric nesretne majke Momir Stefanović ispričao nam je da su duže vremena bili poremćeni bračni odnosi između Sanje i Gorana ali je porodica pokušavala da zbog male Danke sačuva brak.

- Eto sada vidimo da je to bila velika greška. On je sinoć posle 22 časa nazvao Sanju i rekao joj da je mora odmah videti jer će se ubiti. Mi smo to prijavili policiji i Centru za socijalni rada. Rekli su da će ujutru intervenisati. On je pucao pre nego što su oni došli.

Ujak male Danke i Sanjin brat Saša takođe je bio van sebe.

- Šta mu je njegovo dete bilo krivo. Pošto se jutros nije javljao mi smo išli po gradu i tražili smo ih. Niko nije mogao pomisliti na ovako nešto, mada je Goran često pretio Sanji. Imaju te poruke u njenom telefonu. Mi ćemo dete sahraniti u Skugriću, nećemo dozvoliti da bude Danka sahranjena kraj svog ubice - kaže njen ujak Saša.

RATNI OŽILjCI

Goran Mišanović je dete poginulog borca. Njegov otac Jovo je ubijen u maju 1992. godine, a njegovo telo nikada nije pronađeno. Pre tri dana (20.8.) Goran je dobio stalno zaposlenje u Boračkoj organizaciji u Modriči u okviru projekta Vlade RS o zapošljavanju dece poginulih boraca.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

blm

24.08.2015 09:01

Odvratna kukavica,zasto dijete ubi.Tuga...

ODGOVORITE
Name

Tragedija

24.08.2015 13:27

Srce malo... Pa sta je ovim ljudima ?! Sve pobudalilo...

ODGOVORITE
Name

majka

24.08.2015 20:30

Kukavice muske....dokle cese svetit preko djece?ako ima problema u braku nek to rjesavaju u svojoj glavi a jadno dijete nije krivo sto ima bolesnog oca koji nemoze dazamisli zivot bez njegove majke koja bi trebala da trpi bolesnik....Daj boze daga bog kazni...a malom andjelu da gospod bog podari nebesko carstvo....

ODGOVORITE