Генијалан потез једног родитеља...

Овај тата је натерао децу да вежбају сваког дана, а да се не одричу компјутера.

Свијет 22.08.2015 | 19:24
Генијалан потез једног родитеља...

Жеља сваког родитеља јесте да му деца буду више физички активна, него што ће проводити времена за компјутером.Један израелски тата се досетио како да натера децу да вежбају, пре него почну да користе рачунар.

Ејлон Порат, менаџер у фирми Мако, из Њујорка је ставио на Фејсбук фотографију девојчице која окреће педале на собном бициклу, који је постављен испод стола за компјутер.Пропратно објашњење говори да деца треба да педалају, како би откључала компјутер.

Тим педалањем скупљају одређени број кредита, који се временом, тј. коришћењем компјутера, троши и тада се компјутер поново закључава.

Како би га откључали, неопходно је да сакупе нови број кредита, наравно поновним педалањем.Остаје да се види да ли ће деца да одустану од компјутера или ће бити и те како физички активни.

(Србија данас)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

перица паметни школарац

23.08.2015 06:35

Јест, а што ће дјеци да се искриви кичма и очи почну да сврбе и жуљају као да има пијесак у очима, тај толико стручни менаџер нема појма. Искључи компјутер и готово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.08.2015 08:14

Свака част. Има доста младих и спосбних људи који су практично експерти за све у овој области и ништа им не представља посебан проблем од легалних и илегалних радњи. Не жалост скоро да "не знају) ходати као последица тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

на буџету

23.08.2015 08:53

Ја кад кренем на посао иштекам кабл из рачунара,смотам га и понесем са собом, До мог повратка нема куцкања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

23.08.2015 10:44

Ово је рекламни трик за увећавање продаје тих назови справа за вјежбање.

ОДГОВОРИТЕ