Genijalan potez jednog roditelja...

Ovaj tata je naterao decu da vežbaju svakog dana, a da se ne odriču kompjutera.

Svijet 22.08.2015 | 19:24
Genijalan potez jednog roditelja...

Želja svakog roditelja jeste da mu deca budu više fizički aktivna, nego što će provoditi vremena za kompjuterom.Jedan izraelski tata se dosetio kako da natera decu da vežbaju, pre nego počnu da koriste računar.

Ejlon Porat, menadžer u firmi Mako, iz Njujorka je stavio na Fejsbuk fotografiju devojčice koja okreće pedale na sobnom biciklu, koji je postavljen ispod stola za kompjuter.Propratno objašnjenje govori da deca treba da pedalaju, kako bi otključala kompjuter.

Tim pedalanjem skupljaju određeni broj kredita, koji se vremenom, tj. korišćenjem kompjutera, troši i tada se kompjuter ponovo zaključava.

Kako bi ga otključali, neophodno je da sakupe novi broj kredita, naravno ponovnim pedalanjem.Ostaje da se vidi da li će deca da odustanu od kompjutera ili će biti i te kako fizički aktivni.

(Srbija danas)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

perica pametni školarac

23.08.2015 06:35

Jest, a što će djeci da se iskrivi kičma i oči počnu da svrbe i žuljaju kao da ima pijesak u očima, taj toliko stručni menadžer nema pojma. Isključi kompjuter i gotovo.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

23.08.2015 08:14

Svaka čast. Ima dosta mladih i sposbnih ljudi koji su praktično eksperti za sve u ovoj oblasti i ništa im ne predstavlja poseban problem od legalnih i ilegalnih radnji. Ne žalost skoro da "ne znaju) hodati kao posledica toga.

ODGOVORITE
Name

na budžetu

23.08.2015 08:53

Ja kad krenem na posao ištekam kabl iz računara,smotam ga i ponesem sa sobom, Do mog povratka nema kuckanja.

ODGOVORITE
Name

divlja jabuka

23.08.2015 10:44

Ovo je reklamni trik za uvećavanje prodaje tih nazovi sprava za vježbanje.

ODGOVORITE