Јесењи трендови у шминкању

Колико год уживали у смелом и експерименталном шминкању на писти, више се цене идеје које лако можемо да поновимо код куће. Њујоршка недеља моде, у том смислу, није разочарала, јер је представљено више таквих трендова који ће владати током јесени 2015. године.

Мода и љепота 22.08.2015 | 09:15
Јесењи трендови у шминкању

Не звучи толико револуционарно, али након што је нестао на неколико сезона и уступио место карминима боје коже и уопште крем нијансама, црвени руж се опет појавио на модним ревијама које најављују колекције за јесен.

Уколико вам је досадила изражена, строга линија ајлајнера, знајте да је ове сезоне у тренду све осим строго извучене линије на очима!

Шминкери „иза сцене“ манекенкама прилично размрљају нијансе нанете око очију.

Поступком „блендинга“ крејоне и све остало стапају у лепу целину која ће унети промену у односу на то на шта смо навикли.


Исцрпљујуће контурисање и тешке пудере заборавите, јер ове јесени топле нијансе на врховима јагодица и розе руменила која нагињу ка боји брескве ће чинити као да сте били на оштром ветру и даће предност природном и здравом изгледу.


Већ неколико сезона је много модних трикова позајмљено из деведесетих година 20. века, што никако не искључује тамне, „готик“ кармине.

Додуше, када се уклопе са нежним таласима у коси, као што инсистирају дизајнери када је реч о изгледу манекенки, и сведенијом гардеробом, тамни тонови кармина уопште не делују толико застрашујуће.


Игра сенки за наглашене очи: савршена загасита шминка (смокеy еyес) на вашим капцима треба да буде што уједначенија. Резултат ће бити ултрадифузна сенка која, у исто време, делује и интензивно и благо.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар