Хрвати без навијача на гостовањима!

Фудбалски савез Хрватске (ХНС) донео је одлуку да до краја квалификација за Европско првенство неће организовано водити своје навијаче на гостовања.

Фудбал 22.08.2015 | 19:20
Хрвати без навијача на гостовањима!

ХНС наводи да је Хрватска недавно била веома близу избацивања из квалификација и да је добила ‘жути картон’, пошто је због појаве кукастог крста у Сплиту на утакмици са Италијом кажњена одузимањем једног бода, два меча без публике и 100.000 евра.

“Дужност Савеза је да учини све како би се спречио најгори сценарио. После помног разматрања одлучено је да до краја квалификација ХНС неће водити навијаче на гостовања”, поручују из ХНС.

ХНС је у прошлости доста пута кажњаван од стране УЕФА због испада навијача, који су истицали фасистичке и расистичке пароле, али и због пиротехничких средстава на кратко прекидали утакмицу у Милану са Италијом.

Изабраници селектора Ника Ковача на тај начин неће имати подршку навијача у Азербејџану 3. септембра, Норвешкој 6. септембра и на Малти 13. октобра.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

22.08.2015 17:40

Ма ста ми наприца???Такве противнике мозе да добије,и један тим из 5 Лиге!!!!(Са срећом и добрим играњем)!Моје мисљење није Хрватска нико и ниста!!!Поззз

ОДГОВОРИТЕ