Hrvati bez navijača na gostovanjima!

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) doneo je odluku da do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće organizovano voditi svoje navijače na gostovanja.

Fudbal 22.08.2015 | 19:20
Hrvati bez navijača na gostovanjima!

HNS navodi da je Hrvatska nedavno bila veoma blizu izbacivanja iz kvalifikacija i da je dobila ‘žuti karton’, pošto je zbog pojave kukastog krsta u Splitu na utakmici sa Italijom kažnjena oduzimanjem jednog boda, dva meča bez publike i 100.000 evra.

“Dužnost Saveza je da učini sve kako bi se sprečio najgori scenario. Posle pomnog razmatranja odlučeno je da do kraja kvalifikacija HNS neće voditi navijače na gostovanja”, poručuju iz HNS.

HNS je u prošlosti dosta puta kažnjavan od strane UEFA zbog ispada navijača, koji su isticali fasističke i rasističke parole, ali i zbog pirotehničkih sredstava na kratko prekidali utakmicu u Milanu sa Italijom.

Izabranici selektora Nika Kovača na taj način neće imati podršku navijača u Azerbejdžanu 3. septembra, Norveškoj 6. septembra i na Malti 13. oktobra.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

22.08.2015 17:40

Ma sta mi naprica???Takve protivnike moze da dobije,i jedan tim iz 5 Lige!!!!(Sa srećom i dobrim igranjem)!Moje misljenje nije Hrvatska niko i nista!!!Pozzz

ODGOVORITE